7 vedete care au talente şi pasiuni ascunse

23 Mai 2017

Actriţa Jennifer Garner, fosta soţie a lui Ben Affleck, cântă la saxofon încă din timpul liceului. Descoperă şi alte staruri care au abilităţi mai puţin cunoscute

Amanda Seyfried

Atunci când îţi imaginezi pe cineva croşetând, probabil că ai în minte o bunicuţă simpatică, care împleteşte fulare şi şosete pentru nepoţei. Dar cine şi-ar fi putut imagina că una dintre cele mai sexy actriţe de la Hollywood are acest hobby? Amanda Seyfried nu doar că este o actriţă talentată care ştie să cânte şi să danseze, dar este şi foarte pasionată de croşetat.

Justin Bieber

În cât timp poţi rezolva un cub Rubik? Dacă nici măcar nu reuşeşti, atunci probabil ar trebui să-ţi aminteşti de o vedetă care este foarte pasionată de acest joc de inteligenţă. Deşi adesea subestimat, Justin Bieber dă dovadă de o inteligenţă deosebită. Poate aranja culorile unui cub Rubik în mai puţin de două minute, cu ochii închişi. Starul a făcut o demonstraţie pentru fanii săi în cadrul emisiunii de divertisment Carpool Karaoke găzduită de comedianul James Corden.

Jennifer Garner

Actriţă de succes şi mamă a trei copii, Jennifer Garner are o pasiune de care puţini fani ştiu. Încă din timpul liceului, Jennifer a descoperit dragostea pentru muzică şi în special pentru saxofon. Vedeta a învăţat să cânte la acest instrument în formaţia şcolii, iar de atunci saxofonul face parte din viaţa ei, devenind una dintre marile sale pasiuni.

Ryan Gosling

Cu mult înainte de a-l vedea în musicalul La La Land, Ryan Gosling a transformat muzica într-una dintre cele mai mari pasiuni ale sale. În copilărie, acesta a făcut parte din celebrul The Mickey Mouse Club, alături de Britney Spears, Christina Aguilera sau Justin Timberlake. Deşi viaţa l-a adus pe drumul actoriei, cea mai mare pasiune a lui Ryan Gosling rămâne muzica.

Ryan Reynolds

Actorul Ryan Reynolds are un talent neobişnuit şi o pasiune pe măsură. Ryan se pricepe de minune să imite alţi actori şi personaje celebre din filme. Dar se pare că pasiunea lui nu este apreciată chiar de toată lumea. Soţia acestuia, frumoasa actriţă Blake Lively devenită celebră în urma serialului Gossip Girl, nu este deloc încântată atunci când soţul său îşi pune talentul în practică şi imită perfect personaje de speriat.

Iggy Azalea

Cântăreaţa australiană Iggy Azalea este pasionată de gătit şi cel mai mult îi place să facă prăjituri. Chiar dacă are acest talent de invidiat, vedeta a declarat pentru revista Allure că nu prea are timp pentru a-şi pune pasiunea în practică, şi s-a arătat dezamăgită că iubitul său vrea ca ea să-i pregătească numai sandvişuri...

Heidi Klum

Fotomodel de succes şi mamă a patru copii, Heidi Klum se poate lăuda pe lângă frumuseţea impecabilă şi cu un talent mai puţin cunoscut de fanii săi. Heidi este pasionată de pictură şi sculptură, iar atunci când are puţin timp liber şi vrea să se relaxeze, arta devine refugiul său. O mare iubitoare de animale, vedeta a realizat un tablou dedicat câinilor salvatori care au participat la acţiunile de salvare de după atentatul din 11 septembrie.

MAI MULT DESPRE: vedete