7 vedete care au murit la vârsta de 27 de ani

22 Noiembrie 2017
La vârsta de 27 de ani mai ai atât de multe de trăit şi atâţia ani în faţă. Eşti un adult, dar nu eşti bătrân, iar noile experienţe te aşteaptă.

Moartea la această vârstă este o modalitate de a rămâne tânăr pentru totdeauna, iar aceste celebrităţi vor rămâne mereu în amintirea noastră, cu toate că preţul pe care l-au plătit a fost viaţa lor.


Pe lângă tristeţea pe care o simţim pentru viaţa scurtă pe care au trăit-o, mai este şi faptul că nu vom şti niciodată ce lucruri uimitoare ar mai fi putut să realizeze dacă trăiau mai mult. Tot ce putem face este să fim recunoscători pentru minunatele moşteniri pe care le-au lăsat în urmă.

Deşi unele vedete au murit din cauza unor accidente sau a unor boli ciudate, este deranjant faptul că multe dintre ele au părăsit această lume din cauza supradozei de droguri sau a problemelor cu alcoolul.


Iată 7 vedete care ne-au părăsit prea devreme:

Mia Zapata

Mia a fost cântăreaţa trupei punk din Seattle, The Gits. În 1993, după ce a părăsit un bar, Mia a fost atacată, bătută, violată şi strangulată până la moarte de un bărbat pe nume Jesus Mezquia. Ea a fost reţinut şi condamnat la 37 de ani de închisoare.

Kurt Cobain

Cântăreţul şi compozitorul din Seattle care a făcut parte din formaţia Nirvana a murit pentru că s-a împuşcat în cap. El a fost supranumit purtătorul de cuvânt al unei generaţii, dar atenţia pe care a primit-o îl făcea să se simtă inconfortabil. El s-a luptat cu abuzul de alcool şi dependenţa de droguri.

Robert Johnson

Legendarul chitarist de blues a băut whisky cu Stricnină şi a murit în dureri cumplite.

Jim Morrison

Solistul trupei The Doors a murit în cadă într-o baie din Paris, iar cauza definitivă este necunoscută deoarece nu a existat o autopsie. Cauza decesului este menţionată pe certificatul său de deces ca fiind insuficienţă cardiacă, dar majoritatea oamenilor presupun că a fost o supradoză de heroină.

Jimi Hendrix

Unul dintre cei mai talentaţi chitarişti din istoria muzicii, Hendrix a fost cel care i-a inspirat pe mulţi artişti care au venit după el, cum ar fi Prince şi Lenny Kravitz. Starul a murit într-o cameră de hotel din Londra în circumstanţe misterioase. Potrivit medicului său de pe scenă, artistul s-a asfixiat, s-a înecat cu propria sa vomă, în mare parte cauzate de consumul de vin roşu.

Amy Winehouse

Deşi cântăreaţa R&B se lupta de ani de zile cu alcoolul şi cu dependenţa de droguri, vestea morţii sale a venit ca un şoc pentru noi toţi. Ea a murit din cauza unei intoxicaţii cu alcool. Un vecin de-al său a declarat că s-au auzit urlete şi zgomote puternice venind din casa ei în noaptea în care s-a petrecut nefericitul eveniment.

Brian Jones

Unul dintre membrii fondatori ai trupei The Rolling Stones a fost cunoscut pentru schimbările de dispoziţie şi abuzul de substanţe. Cu toate acestea, el nu a murit din cauza unei supradoze, ci prin înec în piscina din casa lui din Sussex, Anglia. Specificul morţii sale nu e cunoscut, dar raportul medicului legist a arătat o moarte din greşeală, dar şi un ficat şi o inimă marite din cauza abuzului de droguri şi alcool.