7 vedete care au îmbătrânit urât. În tinerețe erau foarte sexy!

Anii și-au pus serios amprenta pe chipurile unora dintre starurile de la Hollywood. Este și cazul actriței Goldie Hawn, care arăta uimitor când era tânără

Goldie Hawn

Goldie Hawn este una dintre actrițele de top ale anilor '80 și '90. Dacă în tinerețe era o adevărată frumusețe, trecerea anilor nu a fost deloc blândă cu Goldie. Chipul actriței este adânc brăzdat de riduri, iar aceasta pare mult îmbătrânită comparativ cu colegele sale de breaslă din aceeași generație, așa cum este de exemplu Meryl Streep.

Melanie Griffith

Deși are 58 de ani, Melanie Griffith pare mult mai în vârstă. Fosta soție a lui Antonio Banderas a îmbătrânit prematur, iar chipul său este serios afectat de riduri. În anii tinereții, Melanie arăta uimitor, iar fiica sa, actrița Dakota Johnson, îi seamănă perfect.

Geena Davis

Dacă în anii tinereții Geena Davis era o actriță cu un sex-appeal deosebit, lupta împotriva kilogramelor cu care s-a confruntat de-a lungul anilor și-a pus amprenta asupra aspectului său fizic. În vârstă de 60 de ani, Geena nu pare să mai acorde prea multă atenție formei sale fizice, iar efectele se văd.

Kathleen Turner

A fost numită în anii '90 în Top 100 cele mai sexy staruri de cinema. Dar de-a lungul anilor, Kathleen Turner s-a schimbat foarte mult din punct de vedere fizic, iar efectele îmbătrânirii sunt foarte vizibile în cazul actriței în vârstă de 62 de ani.

Meg Ryan

Meg Ryan s-a transformat de-a lungul anilor, dar nu îmbătrânirea este cea care i-a afectat cel mai mult chipul, ci încercarea de a o opri. Actrița în vâstă de 54 de ani a apelat des la operații estetice și proceduri menite să o întinerească, dar rezultatele nu par deloc reușite.

Mickey Rourke

Drogurile, alcoolul și stilul de viață dezorganizat pot fi considerate responsabile pentru chipul de nerecunoscut al lui Mickey Rourke, un idol al femeilor din întreaga lume în anii '90. Iar încercarea acestuia de a repara tot răul făcut prin intermediul operațiilor estetice s-a dovedit un eșec și mai mare. 

Kate Moss

Deși a împlinit anul acesta 42 de ani, fostul supermodel britanic Kate Moss pare mult mai matură pentru vârsta ei. Ridurile adânci din jurul ochilor și gurii îi adaugă modelului ani buni în plus pe chip. De vină pentru îmbătrânirea sa prematură pot fi viciile cu care aceasta s-a confruntat de-a lungul anilor precum fumatul, consumul de alcool și droguri, dar și orele în șir petrecute la plajă.
MAI MULT DESPRE: frumusete, varsta, Hollywood, vedete, actrite