7 vedete care au avut o copilărie chinuită. Află cât au suferit!

1 Februarie 2013
Multe vedete din România au avut o copilărie foarte tristă, de care au profitat însă atunci când au devenit celebre. Datorită emisiunilor de scandal, care plătesc bani grei pentru dezvăluiri incendiare, poveştie de viaţă ale celebrităţilor au devenit adevărate subiecte de presă.

Delia Matache primea coji de mere

Cântăreaţa a citit în presă un articol despre mai mulţi copii din Buzău care erau legaţi de pat. Această ştire i-a adus aminte de copilărie şi a povestit pe Facebook ce păţea când era la grădiniţă. „Mi-am amintit de grădiniţa şi creşa la care am mers când eram micuţă. Cum ne tratau... Am imaginea în minte cu tovarăşele educatoare care ne dădeau să mâncăm coji de mere la desert, asta în timp ce ele consumau merele deja curăţate, în faţa noastră. Aşa erau grădiniţele atunci. Nu existau particulare. Păduchi, nu mai zic“, a scris Delia Matache.

Nicoleta Luciu a avut un tată alcoolic

Vedeta a dezvăluit la emisiunea "Poveştiri adevărate", de la Acasă TV, că în copilărie a fost marcată de problemele cu alcoolul ale tatălui ei.

„Tata este un om extraordinar, dar n-a reuşit să se lase de «jobul» ăsta. Am avut o copilărie ca orice familie cu un părinte cu o astfel de problemă. N-am mâncat bătaie, nu ne-a bătut. Îl ştiam de frică şi nu făceam prostii. Din cauza că îl ştiam de frică nu puteam să aducem alte colege acasă, să învăţăm, să ne jucăm.

Ne-a lipsit dragostea unui părinte, adică a tatălui. Ne-a lipsit să ne ţină de mână, să ne drăgălăşească. Nu ne-a spus niciodată că ne iubeşte. Dacă nu veneam la 10 acasă dormeam pe scară. O dată am venit la 22:05 şi am dormit pe scară. Eram în clasa a X-a, am chemat nişte colege că-mi era frică. Dacă plecam de acolo nu ne mai primea deloc în casă“
, a spus Nicoleta Luciu.

Mădălina Pamfile, violată la 11 ani

Fosta asistentă a lui Capatos a vorbit, în mai multe rânduri, despre copilăria ei. Mădălina Pamfile a declarat că a fost adoptată, iar din această cauză copiii râdeau de ea. „Am aflat că am fost adoptată la 7 ani, în clasa întâi. Mi-a spus mama mea naturală. Eu o cunoşteam, ne vizita destul de rar, o dată pe an sau de două ori pe an şi ştiam că este prietena mamei mele adoptive. Nici nu ştiu cum îi spuneam. Îmi aducea cadouri de Crăciun.

Erau nişte chestii care nu se legau, pe mine mă chema Pamfile, nu ca pe mama mea adoptivă, Roşca. Copiii sunt mai răutăcioşi, dar familiile lor erau şi mai răutăcioase. Ei auzeau că fata lui cutare este înfiată. Veneau la mine să mă întrebe, era o fată care îmi spunea că nu e mama mea femeia care mă creşte. Mama i-a făcut un scandal mamei unei colege, ţin minte şi acum. Mă duceam acasă plângând când ceilalţi copii spuneau că sunt adoptată“
, a spus Mădălina.

Mai mult, un fost iubit de-al Mădălinei Pamfile a spus că aceasta a fost violată de mai mulţi băieţi, pe vremea când vedeta avea 11 ani. „Da, a fost o chestie, când aveam 11 ani, când de mine s-a legat un băiat, nu mai mulţi, şi s-a întâmplat ceva între noi, dar nu că şi-a bătut joc de mine. Eu ştiu cine e acel băiat şi am considerat că nu e normal să îi iau libertatea şi că viaţa îl va judeca“, a spus Mădălina Pamfile.

Simona Gherghe, bătută de antrenoarea de gimnastică

Vedeta de la Antena 1 a vorbit, pe blogul personal, despre chinurile prin care a trecut în copilărie. Simona Gherghe a spus că visa să ajungă precum Nadia Comăneci, însă bătăile încasate de la antrenoarea de gimnastică i-au distrus visele. „Antrenorul de gimnastică, domnul Radu, şi balerina, doamna Balog, ne-au pus să facem şpagatul. Nu mi-a ieşit aşa cum ar fi trebuit şi m-am aşezat, cu picioarele depărtate, într-o imitaţie stângace de şpagat. Profesorul m-a văzut, s-a apropiat şi m-a lovit cu pumnul în spate. O lovitură atât de puternică, încât o simt şi acum, pe şira spinării... Tot ce-a urmat a fost un coşmar. Simpla prezenţă în sală a acelui om mă paraliza.

Chinul copilăriei mele a durat vreo trei ani. Până într-o zi, când am venit acasă cu picioarele învineţite. Profesoara de balet, o unguroaică a cărei singură pasiune era să ne jignească îngrozitor, mă bătuse cu o scândură, pentru că nu executasem corect nu ştiu ce mişcare... Părinţii nu m-au mai lăsat să merg la antrenamente“
, a scris Simona pe blog.

Andreei Marin i-a murit mama în braţe

Nici Andreea Marin nu se poate lăuda cu o copilărie frumoasă. Ba din contră. Pe vremea când avea 10 ani, familia Marin a avut un accident de maşină. Pe drumul spre spital, în ambulanţă, Andreea Marin îşi ţinea mama în braţe, însă nu a putut face nimic pentru aceasta. Mama Andreei Marin a murit în braţele vedetei, iar de atunci a urmat chinul. „Zâna“ a trebuit să se maturizeze mai devreme şi să-şi găsească de muncă, pentru a putea trăi.

Tatăl Silviei Pop, probleme cu alcoolul

Actriţa şi cântăreaţa Silvia Pop a avut parte de o copilărie tristă. Ea a povestit că tatăl ei era alcoolic şi se certa mereu cu mama ei.

„Când eram mică îl uram pe taică-miu. El bea şi făcea scandal zi de zi era traumatizant. El se certa cu mama zilnic şi căuta scandal din orice. Este o traumă acest lucru. E complicat când nu ai ambii părinţi. Ai mei au divorţat în 1989. Gândiţi-vă că nu mi-a fost uşor“, a spus Silvia Pop.

Alina Plugaru a rămas fără mamă la 7 ani

Fosta actriţă de filme porno a avut o copilărie grea, pierzându-şi mama la vârsta de 7 ani.

„E greu să nu ai mamă de la 7 ani, să fi crescută de bunici. M-a deranjat că oamenii m-au sunat când aveam 22 de ani ca să îmi spună că mama a murit. Până atunci ei m-au văzut la televizor, au auzit de mine, dar nimeni nu m-a căutat. Nu am mers la înmormântare pentru că voiam să îmi rămână imaginea ei de la 7 ani.

Era frumoasă, bloandă cu ochii albaştrii. O femeie cu adevărat frumoasă. La şapte ani, părinţii mei au decis să se despartă şi în sala de judecată am văzut-o ultima dată pe mama, atunci când eu şi fraţii mei am decis să rămânem cu tata. După moartea ei am aflat că mai am şapte fraţi, dar nu îi consider fraţi“
, a spus Alina Plugaru.