7 vedete afectate de drama lui Gabriel Cotabiţă! Ce spun despre cântăreţ?

14 Mai 2015
Gabriel Cotabiţă se află în continuare în stare gravă la Spitalul Floreasca, după ce săptămâna trecută i s-a făcut rău la sala de sport şi a fost dus de urgenţă la unitatea medicală.

Deşi trece prin momente foarte grele şi familia a cerut ca presa şi lumea din showbiz să nu insiste pe acest subiect, mai multe vedete au trimis mesaje de susţinere familiei lui Gabriel Cotabiţă.

Antonia, mesaj rapid pentru Cotabiţă

La doar câteva ore după ce Gabriel Cotabiţă a fost internat la Floreasca, Antonia i-a transmis acestuia un mesaj prin intermediul paginii ei de Facebook. "Gabi, sănătate multă, ştiu că te vei face bine! Mă rog pentru tine şi te iubesc", a scris pe celebra reţea de socializare fosta colegă a lui Cotabiţă de la "KIDSing".

Delia speră că artistul îşi va reveni

Foarte bună prietenă cu Gabriel Cotabiţă, Delia a fost invitată la Antena 1 pentru a vorbi despre drama prin care trece acum familia artistului. "Numai gânduri bune pentru Gabi, pentru că suntem prieteni şi nu mă aşteptam la vestea asta. Nici nu vreau să mă gândesc la ceva rău. Ştiu că o să fie bine", a spus cântăreaţa.

Oana Roman a început să plângă când vorbea despre Cotabiţă

Oana Roman şi Gabriel Cotabiţă se ştiu de foarte mulţi ani, între cei doi existând o relaţie de prietenie. Oana Roman a vorbit la Antena Stars despre drama artistului, afirmând cu lacrimi în ochi că a fost foarte afectată de vestea că Gabriel Cotabiţă este în comă.

Fuego este sigur că Gabriel Cotabiţă va răzbate

Fuego a fost şi el afectat de drama familiei Cotabiţă şi a spus că ar fi trebuit să se întâlnească zilele trecute cu Gabriel Cotabiţă, afirmând totodată că este sigur că artistul îşi va reveni.

"E normal să fim aproape unii de alții, împărțind de atâtea ori, și la bine, și la greu, aceeași scenă și-același reflector! Tocmai de asta, în calitate de coleg, de admirator al multelor șlagăre, și gândul meu se află lângă Gabriel Cotabiță. Am fost șocat de veste. Nu intru în detalii pe care nu le cunosc, în schimb știu cu exactitate că săptămâna aceasta, Gabi Cotabiță trebuia să se afle în platoul emisiunii mele, pentru filmarea unei super ediții de colecție, ce va fi difuzată duminică seara. Aveam pregătite cuvinte frumoase despre el și un trofeu de excelență pentru întreaga carieră, pe care-l merită cu prisosință, pentru toată arta sa oferită eternității. Fără a sta pe gânduri, i-l ofer simbolic, alături de toată prețuirea mea.

Știindu-l puternic, nu-mi fac griji că nu va răzbate. Ne are pe noi alături iar vocea sa remarcabilă trebuie să răsune iar. “Trece, într-adevăr, vremea”, pentru toți, dar Gabi, „dacă n-ai iubi”, n-ai putea cânta. „Noaptea albastră”, „prima iubire și ultima”, și-a deschis aripa, iar „raiul e pe pământ”. Tu ești un luptător, „RIDICĂ-TE ȘI FUGI”!"
, a scris Fuego pe Facebook.

Angela Similea îi îndeamnă pe toţi să se roage

"Am aflat cu toţii vestea şocantă despre colegul meu Gabriel Cotabiţă. Acum, el traversează o mare cumpănă. Are nevoie de susţinerea noastră, de rugăciunea noastră colectivă, oriunde ne-am afla! Dragi prieteni, vă propun să ne rugăm pentru vindecarea lui Gabi, să îi trimitem, fiecare în felul său, energie pozitivă, tămăduitoare", a spus Angela Similea.

Mircea Badea este şi el alături de Cotabiţă

Deşi la televizor are o imagine de om dur, care nu poate fi afectat de nicio veste tristă, Mircea Badea i-a transmis şi el lui Gabriel Cotabiţă un mesaj de încurajare. "Sunt un admirator și un amic de la distanță al lui Gabi Cotabiță. L-am cunoscut, am și lucrat împreună, are o minte impecabilă. Inima i-o va repara doctorul Brădişteanu. Forță!!!", a scris Mircea Badea pe contul său de Facebook.

Mihai Bendeac, deranjat de afirmaţiile lui Andrei Gheorghe

Actorul Mihai Bendeac este un prieten foarte apropiat al lui Cotabiţă. Bendeac a fost foarte deranjat de vorbele lui Andrei Gheorghe, care a afirmat că Gabriel Cotabiţă  plăteşte acum preţul pentru stilul de viaţă dezorganizat.

Invitat la emisiunea lui Cătălin Măruță, Andrei Gheorghe a spus că îl apreciază pe Cotabiţă, dar faptul că a vrut să rămână tânăr l-a costat scump. "Gabi a fost o voce extraordinară, la vremea lui a fost un fel de Tom Jones. Și-a pus ochelari, a slăbit, a vrut să fie tânăr, numai că nu l-a ținut carnea. I s-a întâmplat ceva asemănător cu ce a pățit Schumacher", a spus Gheorghe în emisiunea de la Pro TV.

Cuvintele realizatorului de la Pro FM l-au provocat pe Mihai Bendeac.
"Nu ştiu dacă Andrei Gheorghe crede într-o divinitate. În cazul în care crede, să se roage intens la ea ca nu cumva să dau nas în nas cu el în aceasta viaţă", a scris ameninţător, Bendeac, pe pagina sa Facebook.