7 cupluri de vedete care ne împărtășesc secretele lor pentru o căsnicie fericită

4 Noiembrie 2021

Indiferent dacă trăiești sau nu în lumina reflectoarelor, știi că a fi într-o relație de lungă durată poate fi uneori o provocare.

 

Poate te interesează și: 10 femei celebre care au devenit mame după vârsta de 40 de ani


Și nimeni nu știe asta mai bine decât cuplurile de vedete care sunt adesea urmărite de paparazzi și de milioane de fani. Cu toate acestea, mulți dintre ei demonstrează că dragostea adevărată pe care o vedem pe micul ecran este posibilă și în viața reală și ne împărtășesc câteva dintre secretele lor pentru o căsnicie fericită.

 

Iată în galeria de mai jos 7 cupluri de vedete care ne împărtășesc secretele lor pentru o căsnicie fericită:

Justin Timberlake și Jessica Biel

Timberlake și Biel formează unul dintre cele mai iubite cupluri de celebrități de la Hollywood, iar secretul relației lor de lungă durată este simplu: continuă să aibă întâlniri romantice.

"Aceasta este întotdeauna regula mea, chiar și atunci când te căsătorești, trebuie să ai întâlniri în continuare... Doar că diferența vine când ai copii, trebuie să programezi efectiv întâlnirea. Așa că, atunci când spui că ieși la 6:30 p.m., trebuie să ieși la 6:30 p.m.", a spus Justin Timberlake.

Blake Lively și Ryan Reynolds

Blake Lively și Ryan Reynolds dezvăluie că unul dintre secretele relației lor puternice este stăpânirea managementului timpului, mereu își fac timp să stea împreună ca o familie.

De asemenea, Reynolds, care nu pierde nicio ocazie de a face o glumă despre viața lor de familie, crede că a se trola unul pe celălalt și a râde împreună "este un semn al unei relații sănătoase".

Beyoncé și Jay-Z

Cântăreața este convinsă că a te pune pe primul loc este crucial atunci când vine vorba de relații.

"Eram independentă înainte să-l cunosc pe soțul meu și avem o chimie atât de naturală și o relație adevărată care se bazează pe lucrurile pe care ar trebui să se bazeze relațiile", a spus ea.

"Am văzut, crescând, când o femeie sau un bărbat într-o relație – nu contează care dintre ei – nu se simte încrezător, se simt puțin captivi. Stima de sine este determinată de tine. Nu trebuie să depinzi de cineva să îți spună cine ești", a adăugat ea.

Chris Hemsworth și Elsa Pataky

Actorul din Thor este tatăl a trei copii, dar își face mereu timp pentru a avea întâlniri cu soția sa.

"Odată ce ai copii, fiecare instinct și fiecare moment din timpul tău este consumat de asta. Nu mai rămâne nimic unul pentru celălalt. Așa că asigură-te că ai o noapte romantică, o ieșire, chiar dacă este o dată pe lună, deoarece de cele mai multe ori ești prea obosit și ai prefera să dormi", a spus el.

Alicia Keys și Swizz Beatz

Alicia Keys crede că unul dintre cele mai importante lucruri într-o căsnicie este menținerea scânteii vie.

"[Mie și lui Swizz] ne place să ne surprindem unul pe altul și să mergem la întâlniri secrete de weekend. Unul dintre noi plănuiește, iar celălalt habar nu are încotro mergem. Am găsit câteva nestemate nedescoperite și timpul necesar pentru a face drumeții sau plimbări sau pur și simplu să descoperim lucruri noi despre viață și unul despre altul. Acestea sunt momentele mele preferate", a spus ea.

Aaron Paul și Lauren Parsekian

Starul din Breaking Bad și soția sa, actrița Lauren Parsekian, cred că majoritatea conflictelor pot fi prevenite dacă vorbești deschis cu partenerul tău.

"Oamenii se luptă pentru că nu comunică, pentru că nu vrei să-l rănești pe celălalt. Eu și soția mea nu ne certăm. Comunicăm. Noi vorbim. Dar nu ne-am luptat niciodată în întreaga noastră relație", a spus el.

Kristen Bell și Dax Shepard

Actrița a recunoscut că relația cu soțul ei nu a fost întotdeauna ușoară.

"Ne certam – pentru că ne certam, foarte mult – și țipam, apoi trânteam ușa dormitorului, apoi trânteam ușa din față, apoi mă urcam în mașină și apoi ieșeam pe alee și mă așezam după colț în mașina mea. Și m-am simțit atât de bine și mi-am dat seama cât de incredibil de toxic era doar după ce el mi-a spus asta", a dezvăluit ea.

Bell a spus că i-a luat ceva timp până să-și dea seama că trebuie să lucreze la ea însăși: "Trebuie să realizezi că toată lumea face tot ce poate cu ceea ce are. Așa că trebuie să te reglezi emoțional pentru a rezolva problemele."

Sursă foto: Hepta