7 cupluri celebre care au avut relaţii lungi şi romantice, dar s-au despărţit

10 Decembrie 2012
Despărţirile după foarte mulţi ani de relaţie pot reprezenta pentru unii o eliberare, în timp ce pentru alţii pot cauza depresii adânci. Prin astfel de momente au trecut şi unele vedete din România, care au decis să pună capăt unor relaţii lungi de peste 5 ani.

Victor Slav şi Anda Adam, despărţire după 6 ani

Victor Slav şi Anda Adam au anunţat, în urmă cu o lună, că au decis să pună capăt relaţiei de dragoste dintre ei, care a durat nu mai puţin de şase ani.

Despărţirea celor două vedete a fost făcută publică de trustul Media Pro, care a remis un comunicat agenţiei Mediafax. „Anda şi Victor îşi rezervă dreptul la intimitate, acest comunicat fiind singura informaţie cu privire la despărţirea lor pe care o vor face publică“, scria în comunicat.

Smiley şi Laura Cosoi, aproximativ 5 ani de relaţie

Laura Cosoi şi Smiley au format un cuplu aproximativ cinci ani de zile, dar la începutul verii au anunţat că se despart şi rămân doar prieteni.

Cu toate că au trecut mai multe luni de la despărţire, Smiley şi Laura nu au dorit să facă declaraţii referitoare la motivul rupturii dintre ei.

Şerban Ionescu şi Magda Catone, relaţie de peste 25 de ani

Regretatul actor a trăit o adevărată poveste de dragoste alături de Magda Catone, însă spre sfârşitul vieţii lui, cei doi au decis să se despartă. Potrivit presei de scandal, Şerban Ionescu a trăit alături de Magda Catone aproape 30 de ani, dar ultimii ani din viaţă actorul i-a petrecut alături de Irina Lehan.

Oana şi Viorel Lis au trăit 15 ani împreună

Oana Lis (33 de ani) s-a decis să divorţeze de Viorel Lis (68 de ani) şi a depus, în această toamnă, actele pentru a deveni o femeie liberă. Soţia fostului primar al Capitalei a luat această decizie deoarece ea ar fi înşelată de Viorel Lis.

Cu toate că se cunosc de 15 ani, de pe vremea când Viorel Lis era căsătorit şi ocupa funcţia de primar al Capitalei, cei doi soţi se pare că au decis să o ia fiecare pe drumul său. Pe lângă faptul că se simte înşelată, se pare că Oana vrea să divorţeze şi din pricina faptului că Viorel Lis nu mai face sex cu ea. Însă, cei doi au mai fost văzuţi împreună la diferite evenimente.

Mihai Constantinescu şi Anastasia Lazariuc, despărţire după 10 ani

Cei doi artişti au trăit o adevărată poveste de dragoste, însă foarte puţină lume a ştiut acest lucru. Mihai Constantinescu şi Anastasia Lazariuc au reuşit să se iubească în secret peste 10 ani, dar s-au despărţit atunci când credeau că nimic nu le stă în cale.

„Ne-am despărţit de bunăvoie şi nesiliţi de nimeni, pentru că la un moment dat, ca în orice cuplu, noi am început să nu mai fim de acord cu anumite lucruri. Neînţelegerile muzicale, dar şi anumite probleme interne au făcut ca noi să ne despărţim. Pur şi simplu obosisem. Ne cicăleam din orice“, a spus Anastasia Lazariuc.

Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu, la al cincilea divorţ

Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană se cunosc de pe vremea în care ea era angajata lui la Realitatea TV, în urmă cu aproximativ 10 ani. De atunci au început o relaţie şi s-au căsătorit de mai multe ori, deoarece mereu găseau câte un motiv de divorţ.

La sfârşitul verii acestui an, Silviu Prigoană a cerut din nou divorţul de Adriana, iar de atunci se află în război cu încă soţia sa.

Beatrice Rancea şi Claudiu Bleonţ, relaţie de 15 ani

Regizoarea şi actorul au trăit peste 15 ani împreună, dar în anul 2001 au decis să divorţeze. Chiar dacă s-au despărţit, cei doi au rămas în relaţii de prietenii.