7 celebrități care preferă să trăiască cu bani puțini

16 Februarie 2023

Se știe că vedetele trăiesc o viață luxoasă, însă nu toate sunt dispuse să cheltuiască mulți bani pentru a trăi în puf!

 

Este binecunoscut faptul că faima poate aduce mulți bani sau chiar o avere impresionantă. Cu toate acestea, unele celebrități au ales să rămână cu picioarele pe pământ și să nu cheltuiască în exces pentru lucruri atunci când nu este nevoie.

Multe dintre ele trăiesc cu un buget redus, chiar dacă conturile lor sunt pline, și o duc la fel de bine ca restul.

Aleg de fiecare dată să se implice în campanii umanitare și să facă acte de caritate sau să investească în proiecte dragi lor.

 

Iată în galeria de mai jos 7 vedete de la Hollywood care au decis să trăiască cu buget redus, chiar și atunci când își pot permite un stil de viață mai scump

Sursă: 5minutecrafts
Foto: hepta

Tyra Banks

În ciuda faptului că se numără printre cele mai bogate fotomodele din industria modei și are o avere netă estimată la 90 de milioane de dolari, Tyra Banks își trăiește viața cu simplitate.

Într-un interviu, modelul de top a mărturisit:

"Întotdeauna am fost mai interesată de experiențe decât de lucruri. Lucrurile nu m-au făcut fericită. Am economisit, am economisit, am economisit. Dar am economisit greșit. Cu aproximativ 15 ani în urmă, contabilii mei m-au tras deoparte și au spus: Tyra. Nu cheltui bani deloc. Nimic. Doar îi dai guvernului. Trebuie să cheltuiești niște bani!"

În plus, Banks a dezvăluit că investiția poate fi mult mai bună decât cheltuirea, după propriul ei exemplu.

"În timp ce o mulțime de modele petreceau, mergeau la shopping și își cumpărau un dulap plin cu haine de designer sau stăteau la hotelurile de top în timpul săptămânii modei, am fost la DoubleTree sau Embassy Suites, economisind banii și mi-am cumpărat o casă la 20 de ani", a mărturisit ea.

Kristen Bell

Kristen Bell a dezvăluit că are un stil de viață obișnuit și profită de cupoane de reduceri ori de câte ori are ocazia.

Într-un interviu, ea a spus:

"Aproape exclusiv fac cumpărături cu cupoane", Bed Bath & Beyond fiind cuponul ei preferat. "Este cel mai bun pentru că au o reducere de 20 la sută, iar dacă mergi și cumperi o plapumă sau un aparat de aer condiționat sau orice altceva, ai putea economisi peste 80 de dolari",
a mărturisit ea.

Keira Knightley

Vedeta a spus deschis de ce preferă să trăiască un stil de viață cumpătat, deoarece i-a permis să-și păstreze prietenii.

"Cred că a trăi un stil de viață luxos înseamnă că nu poți sta cu oameni care nu trăiesc acel stil de viață. Te înstrăinează. Unele dintre cele mai frumoase momente ale mele, cele mai hilare au fost în locurile cel mai puțin luxoase", a mărturisit ea într-un interviu.

Jay Leno

În ciuda faptului că are o avere netă care depășește 400 de milioane de dolari, comediantul a fost înțelept în privința cheltuielilor sale și a vorbit despre importanța de a nu-ți face datorii.

"Nu am cheltuit niciodată bani înainte de a-i avea. Nu am cumpărat niciodată nimic înainte de a-mi permite. Nu am cumpărat niciodată nimic la timp"
, a dezvăluit el.

În același timp, starul de la Hollywood a recunoscut că nu cheltuiește mulți bani pe îmbrăcăminte.

"Doar că nu mă interesează hainele. Mie mi se pare o risipă completă de bani. Vreau doar să am suficiente haine pentru a acoperi legal ce părți trebuie să acopăr"
, a mărturisit el.

Lady Gaga

În ciuda faptului că a câștigat mulți bani din muzica ei, rolurile ei de actorie și alte afaceri, cântăreața câștigătoare a unui Grammy nu se teme să recunoască că rareori cheltuiește bani pentru ea însăși.

"Nu am intrat în această afacere pentru bani, așa că nu cheltuiesc nimic, dar sunt atât de fericită. Este foarte amuzant pentru că managerul meu mă sună adesea și îmi spune: ’Ți-ai pierdut cardul de credit? L-ai tăiat? L-ai pierdut?’ El este de genul: ’De ce nu cheltuiești bani?’ Pentru că nu o fac. Nu am înnebunit",
a mărturisit ea.

În același timp, Lady Gaga este mereu în căutarea unui chilipir. Într-unul dintre tweeturile ei, apreciata cântăreață s-a plâns deschis că oamenii se uită la ea în timp ce ea căuta o ofertă bună.

Sarah Michelle Gellar

Vedeta din Cruel Intentions nu a avut probleme în a vorbi despre modul în care ea și soțul ei preferă să economisească bani pe mâncare, chiar și atunci când averea ei netă i-ar putea permite să facă cu totul invers.

"Eu și Freddie mergem la supermarket probabil în fiecare zi, pentru că ne place să mâncăm proaspăt, organic și local. Oamenii cred că este atât de scump să mănânci așa, dar există modalități de a o face, astfel încât să nu fie la fel de scump. Facem cumpărături la Whole Foods, dar întrebăm ce pește este la reducere. La reducere nu înseamnă că este rău! Și decupez cupoanele de reducere tot timpul. De ce ar trebui să plătești mai mult pentru ceva pentru care altcineva plătește mai puțin?",
a mărturisit ea într-un interviu.

Ed Sheeran

Chiar dacă a ajuns pe lista Forbes cu cei mai mari muzicieni din lume, Ed Sheeran a rămas cu picioarele pe pământ în ceea ce privește cheltuielile sale.

Într-un interviu, el a mărturisit că:

"Nu vreau niciodată să fiu risipitor" și a recunoscut că are același cont pe care îl avea când era student.

În același timp, el a dezvăluit că își permite să cheltuiască în jur de 1.000 de dolari în fiecare lună. "Chiar nu cheltuiesc mulți bani. Cel mai mult cheltuiesc pe taxiuri!", a spus el.

MAI MULT DESPRE: vedete, bani, celebritati, bani vedete