7 actori în vârstă care erau foarte sexy în tinerețe

5 Octombrie 2017
Puțini știu faptul că actorul Christopher Walken, acum în vârstă de 74 de ani, se număra în tinerețe printre cele mai sexy staruri de la Hollywood. Descoperă și alți actori în vârstă care erau foarte sexy în tinerețe.

Clint Eastwood

În vârstă de 86 de ani, Clint Eastwood este deținătorul a nu mai puțin de cinci premii Oscar. În prezent actor, scenarist, regizor și producător, Clint Eastwood și-a început cariera în serialul western "Rawhide", difuzat în anii '60. Rolurile din numeroasele filme western în care a jucat de-a lungul anilor i-au consolidat imaginea de "băiat dur". Ani la rândul, Clint Eastwood a fost considerat unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood.

Christopher Walken

În vârstă de 74 de ani, actorul Christopher Walken ne este cunoscut așa cum este în prezent. Sunt puțini cei care știu că Walken activează în lumea cinematografiei încă din copilărie, de mai bine de 50 de ani. În anii tinereții, actorul american a realizat câteva pictoriale care ne demonstrează în prezent că era unul dintre cei mai sexy actori de la acea vreme.

Michael Caine

O adevărată legendă a cinematografiei, actorul britanic Michael Caine a jucat în mai mult de 100 de filme de-a lungul carierei sale care se întinde pe o perioadă de peste 60 de ani. În vârstă de 84 de ani, Caine se număra în tinerețe printre cei mai arătoși actori din lume, iar alături de soția sa, modelul de origine indiană Shakira Cane, formau la acea vreme un cuplu celebru de staruri sexy.

Jeff Bridges

Născut într-o familie de actori în 1949, Jeff Bridges, la fel ca și fratele său, Beau Bridges, a călcat pe urmele părinților săi. Jeff Bridges deține un premiu Oscar pentru rolul Otis "Bad" Blake din filmul "Crazy Heart", lansat în 2009. Dacă figura lui ne este cunoscută în varianta cu barbă albă, cu mulți ani în urmă Jeff Bridges era numit unul dintre cei mai sexy actori.

Robert Redford

În vârsta de 80 de ani, Robert Redford a fost pentru o perioadă lungă de timp considerat unul dintre cei mai talentați și carismatici actori americani. În 2014 a fost incluse de revista Time în lista celor mai influenți 100 de oameni ai lumii. Rolurile sale complexe și filmele pe care le-a produs și regizat i-au adus lui Redford numeroase premii de-a lungul carierei, dar și un număr impresionant de fani în întreaga lume.

Sean Connery

Devenit celebru datorită rolului James Bond din faimoasa serie a spionului 007, actorul scoțian Sean Connery a fost pentru multă vreme considerat unul dintre cei sexy actori din lume. În 1989 a fost desemnat "cel mai atrăgător bărbat în viață" de către revista People, iar în 1999, la 69 de ani, a fost ales în cadrul unui sondaj de opinie "Cel mai sexy bărbat al secolului".

Ian McKellen

Îl recunoști în rolul vrăjitorului Gandalf din seriile de succes "Stăpânul inelelor" și "Hobbitul". Dar actorul englez de teatru și film Ian McKellen are o carieră care se extinde pe mai bine de 50 de ani. Dacă în prezent, la vârsta de 77 de ani, îl știm cu barbă albă, în urmă cu mulți ani Ian McKellen se număra printre cei mai sexy actori din Marea Britanie.
MAI MULT DESPRE: sexy, actori, vedete