6 vedete sexy care au parteneri urâți

3 Februarie 2017
Sunt adorați de fani și de multe ori reușesc cu greu să facă față avansurilor celor care au o pasiune pentru ei. Cu toate acestea, unele staruri au ales parteneri de viață care sunt departe de a fi idealuri de frumusețe. Descoperă câteva vedete care și-au ales parteneri neatrăgători.

Hugh Jackman

Celebrul Hugh Jackman (48 de ani) este căsătorit de 21 de ani cu actrița australiană Deborra-Lee Furness (61 de ani). Deși se numără printre cele mai logevive și admirate cupluri de vedete, diferența de vârstă de 13 ani dintre cei doi actori devine tot mai vizibilă. 

Salma Hayek

Are 50 de ani, dar arată incredibil! Actrița americană de origine mexicană este una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood. De aceea, mulți fani s-ar fi așteptat ca aceasta să aibă un partener pe măsură. Vedeta este căsătorită cu omul de afaceri francez Francois-Henri Pinault, care deși este mai mare cu patru ani decât Salma, pare mult mai în vârstă.

Christina Hendricks

A devenit celebră datorită rolului din serialul de succes "Mad Men", dar și datorită formelor sale uimitoare. Christina este căsătorită cu actorul Geoffrey Arend, care este departe de a fi la fel de sexy precum soția sa.

Clive Owen

Actorul britanic Clive Owen este căsătorit din 1995 cu Sarah-Jane Fenton. Deși starul este considerat unul dintre cei mai sexy actori englezi, despre soția sa nu se poate spune că este la fel de atrăgătoare.

Mary-Kate Olsen

Actrița americană Mary-Kate Olsen (30 de ani) s-a căsătorit în anul 2015 cu Olivier Sarkozy (47 de ani), fratele fostului președinte al Franței Nicolas Sarkozy. Deși cei doi par foarte îndrăgostiți, diferența de vârstă dintre ei, de 17 ani, este foarte vizibilă.

Beyonce

Beyonce și rapperul Jay-Z formează unul dintre cele mai puternice cupluri din industria muzicală. Dar asta nu-i împiedică pe fanii talentatei cântărețe să fie nemulțumiți de alegerea partenerului său de viață. Cei doi au fost numiți într-o perioadă "Frumoasa și Bestia".

MAI MULT DESPRE: parteneri, vedete, urâţi