6 vedete care au ochi de culori diferite. Sigur nu ai observat!

Diferența de culoare de la un ochi la celălalt poartă denumirea medicală de heterocromie. Această modificare apare de obicei din cauze genetice, dar nu influențează sub nicio formă vederea persoanelor afectate. Descoperă 6 vedete care au ochi de culori diferite.

Jane Seymour

Poate că ai urmărit celebrul serial Dr. Quinn, din anii '90, dar sigur nu ai observat că Jane Seymour, actrița principală, are ochii de culori diferite. Vedeta are un ochi verde și unul căprui.

Mila Kunis

Frumoasa actriță Mila Kunis este un alt star care are ochii de nuanțe diferite. Vedeta are un ochi verde-căprui și un ochi cu nuanțe de albastru. Dar Mila nu s-a născut cu heterocromie, ci culoarea unuia dintre ochi s-a modificat din cauza unei probleme de sănătate. Actrița a suferit timp îndelungat de inflamare cronică a irisului și timp de câțiva ani nu a văzut deloc cu unul dintre ochi. După operație, problema de sănătate a dispărut, dar ochiul afectat a rămas cu o decolorare vizibilă.

Kate Bosworth

Actrița Kate Bosworth este unul dintre cele mai cunoscute cazuri de heterocromie de la Hollywood. Diferența de culoare dintre ochii vedetei este destul de mare, astfel că poate fi observată cu ușurință. Kate are un ochi albastru, iar un ochi este o nuanță deschisă de căprui.

Kiefer Sutherland

Un alt star care s-a născut cu un ochi de o culoare și unul de altă culoare este talentatul actor Kiefer Sutherland. Acesta era un ochi albastru și unul verde. Pentru că ambii ochi sunt în nuanțe deschise, diferența nu iese prea mult în evidență, așa cum se întâmplă în cazul frumoasei actrițe Kate Bosworth.

Dan Akroyd

Celebrul actor de comedie, cunoscut în special pentru rolul din "Ghostbusters" - "Vânătorii de fantome", are un ochi verde și un ochi într-o nuanță deschisă de căprui. Dan Akroyd s-a născut de asemenea cu heterocromie, afecțiunea inofensivă care determină pigmentarea diferită a irisului.

Alice Eve

Cunoscută pentru rolurile din "Sex and the City 2" sau "Star Trek Into Darkness", actrița britanică Alice Eve este un alt caz cunoscut de heterocromie din lumea vedetelor. Frumoasa blondă are un ochi verde și unul albastru.

MAI MULT DESPRE: culori, vedete, ochi