6 concurenţi din show-urile TV care au devenit vedete

12 Decembrie 2014
Emisiunile de talente sunt, pentru unele persoane, o adevărată rampă de lansare, după ce participă la acestea devenind vedete.

Adrian Ţuţu s-a lansat în muzică

Câştigătorul primului sezon al show-ului „Românii au talent“ a fost tânărul Adrian Ţuţu. Acesta a cântat piese rap cu versuri create de el, iar acest lucru l-a ajutat că iasă învingător. De atunci şi până astăzi, Ţuţu a lansat mai multe melodii, unele fiind colaborări cu artişti cunoscuţi, precum Xonia sau Boier Bibescu.

Ştefan Stan, mai cunoscut datorită relaţiei cu Andreea Mantea

Primul sezon al emisiunii „Vocea României“ a fost câştigat de Ştefan Stan, care după emisiune nu a reuşit să iasă în evidenţă datorită pieselor lansate. În schimb, el a ţinut mult timp prima pagină a tabloidelor datorită relaţiei pe care a avut-o cu Andreea Mantea.

Mimi Nicolae şi Alex Petricean au ajuns la „Hell's Kitchen“

Cei doi foşti concurenţi de la „MasterChef“ au fost cooptaţi în echipa „Hell's Kitchen“. Mimi şi Alex sunt ajutoare de nădejde pentru cei trei juraţi şi supraveghetori straşnici ai concurenţilor care au misiunea să ţină restaurantul cu service à la carte.

Nicoleta Matea a devenit vedetă Kanal D

În vara acestui an, la Kanal D a fost difuzată, seară de seară, emisiunea „O iubire de-o vară“, prezentată de Liviu Vârciu şi Ilinca Vandici. Cei doi au fost ajutaţi de Dorian Popa şi Nicoleta Matea, aceasta din urmă fiind fostă concurentă la „MasterChef“. Mai mult decât atât, Nicoleta a pozat şi în Playboy, imediat după celebra emisiune de la Pro TV.

Petru Buiuca face reclamă la o reţea de supermarketuri

Câştigătorul primului sezon al show-ului „MasterChef“ a prins un contract avantajos cu o celebră reţea de supermarketuri. Petru Buiuca apare în reclamele TV alături de celebrul bucătar Petrişor.