6 actriţe celebre împreună cu taţii lor. Cât de mult seamănă Jennifer Aniston cu părintele ei

Sunt celebre şi milionare în dolari. Cu toate acestea nu au uitat de unde au plecat şi profită de fiecare ocazie pentru a mulţumi celor care le-au dat viaţă. Iată câteva dintre divele de la Hollywood şi taţii lor.

Jennifer Aniston

Fosta soţie a lui Brad Pitt face parte dintr-o familie de actori, tatăl ei fiind John Aniston, actorul care a jucat unul din rolurile principale in seria "Days of Our Lives", iar mama ei tot o actriţă, Nancy Dow. Naşul vedetei este Telly Savalas, interpretul celebrului rol Kojak.

Blake Lively

Blake Lively şi-a făcut debutul la vârsta de 10 ani ca Zâna Măseluţă din filmul Sandman, regizat de tatăl ei, Ernie Blake. Ernie a jucat şi împreună cu fiica sa în filmul "The Sisterhood of the Traveling Pants". "Am crescut pe platourile de filmare. Tata m-a ajutat foarte mult în carieră," a declarat Blake într-un interviu pentru The Boston Herald.

Jessica Simpson

Vedeta şi-a exprimat dragostea pentru părintele ei într-o postare pe pagina de Twitter cu ocazia zilei de naştere a acestuia. "Eşti cel mai bun tată şi mentor pe care o fată şi-l poate dori," a scris Jessica.

Beyonce Knowles

Deşi tatăl cântăreţei, Matthew Knowles, nu-i mai este şi manager, cei doi au o relaţie puternică. "Va fi tatăl meu toată viaţa şi îl iubesc enorm. Îi sunt recunoscătoare pentru tot ce m-a învăţat," a declarat Beyonce într-un interviu pentru revista Us.

Anne Hathaway

Frumoasa actriţă a venit însoţită de tatăl ei la Gala Oscarurilor din 2009. "Familia este cel mai important lucru din lume pentru mine şi o vreau mereu lângă mine", a declarat vedeta.

Paris Hilton

Paris are o relaţie foarte apropiată cu tatăl ei, mogulul Rick Hilton. Vedeta şi-a lăudat părintele într-o postare pe pagina proprie de Twitter: "Cea mai frumoasă vacanţă, cu tata în Aspen. Mă simt norocoasă pentru că am un tată extraordinar. Îl iubesc foarte mult."