5 vedete ţinute sub papuc. Ce le-au interzis iubiţii să facă

30 Aprilie 2014
De cele mai multe ori, vedetele feminine din piesajul monden românesc par rebele şi lipsite de inhibiţii, însă există şi momente când renunţă la tot de dragul iubiţilor.

Daniela Crudu nu mai are voie să stea cu Bianca Drăguşanu

Este cunoscut faptul că fotbalistul Mihai Costea, iubitul Daniele Crudu, este un tip gelos şi posesiv. Nu de puţine ori, acesta i-a interzis iubitei lui să mai iasă în cluburi sau să mai urce pe podiumul de modă.

La începutul lunii aprilie, Costea a anunţat-o pe Daniela Crudu că nu mai are voie să-şi petreacă timpul cu Bianca Drăguşanu, din cauza comportamentului acesteia din urmă.

Connect-R i-a interzis iubitei lui să mai cânte

Relaţia dintre Connect-R şi Misha a evoluat foarte rapid, iar la doar câteva luni după ce au anunţat că formează un cuplu, cei doi au devenit părinţii unei fetiţe.

Imediat după ce Misha a născut, Connect-R a anunţat-o că nu mai are voie să urce pe scenă şi să cânte, pentru a se proteja pe ea, dar şi pentru a sta acasă cu fetiţa lor.

Raluca Ogică nu mai are voie la TV

Fotbalistul Adrian Ropotan şi fiica lui Stelian Ogică, Raluca, trăiesc, de aproximativ trei ani de zile, o frumoasă poveste de dragoste. În urmă cu doi ani de zile, Ropotan i-a interzis Ralucăi Ogică să mai apară la televizor, ea fiind la acea vreme moderatoarea unei emisiuni.

La începutul acestui an, Raluca a vorbit, la Acasă TV, despre faptul că a trebuit să renunţe la cariera ei pentru iubitul ei. „Când lucram era dificil, nu aveam timp să ne vedem. De când nu mai lucrez, totul merge mai bine“, a spus Raluca Ogică.

Alexandra Stan nu avea voie să fie fotografiată de bărbaţi

La începutul anului 2012, când presa abia aflase că Alexandra Stan se iubeşte cu Marcel Prodan, ziarul Cancan scria că iubitul ei, care îi era şi impresar, îi interzicea să apară alături de alţi bărbaţi, ba chiar mai mult, nici nu avea voie să fie fotografiată de alţi masculi decât Andrei Nemirschi, cel alături de care Marcel are casa de discuri.

Din păcate pentru artistă, pe lângă multele lucruri interzise, ea a fost şi bătută de iubitul ei anul trecut, după acest moment Alexandra Stan luând decizia de a se despărţi de Marcel Prodan.

Andreea Bododel nu avea voie să vorbească despre Vârciu

În anul 2012, după ce mai multe domnişoare şi-au făcut reclamă pe spatele lui, Liviu Vârciu a luat o devizie drastică. Cu orice femeie ar începe o relaţie, îi va interzice prin contract să vorbească despre el.

După ce Vârciu a făcut acest anunţ, prima care a ajuns în dormitorul vedetei de la Kanal D a fost Andreea Bododel, tânăra fiind nevoită să nu răspundă la întrebările despre relaţia ei cu Vârciu.