5 vedete leşinate după audienţă. Cui i s-a făcut rău în faţa publicului?

6 Decembrie 2013
Lupta pentru audienţă este una aprigă, iar producătorii şi realizatorii încearcă prin orice mijloace să-şi ducă emisiunile pe primul loc în top. Cel mai întâlnit tertip pentru a atrage telespectatorii este, de departe, leşinul în direct.

Ana Maria Barnoschi a ajuns pe perfuzii

Emisiunea de miercuri, 4 decembrie, a început fără Ana Maria Barnoschi în platou. Motivul? Vedetei i s-ar fi făcut rău cu doar câteva secunde înainte de a intra în direct, iar cei de la Kanal D au chemat salvarea. Ana a ajuns pe perfuzii, medicii afirmând că a fost vorba despre o cădere de calciu. Se presupune că vedeta trecea printr-un moment destul de greu, însă cu toate acestea ea a zâmbit aproape non-stop cât timp a fost pe post.

Andreea Podărescu s-a prăbuşit pe scenă

Prezentă la Bucharest Fashion Week, unde a urcat pe podium pentru a prezenta o colecţie de haine semnată de Adriana Bahmuţeanu, fotomodelul Andreea Podărescu a leşinat în timp ce defila. „Eu am certat-o pentru că a ţinut multe cure de slăbire. Andreea m-a sunat şi m-a întrebat dacă trebuie să vină neapărat la prezentare. Eu i-am spus să facă un efort şi să vină“, a spus Adriana Bahmuţeanu.

Lui nea Mărin i s-a făcut rău la „Serviţi, vă rog“

După ce sezon de sezon a reuşit să le stoarcă de energie pe toate vedetele participante la show-ul „Serviţi, vă rog“, nea Mărin a păţit-o şi el. În vara acestui an, bărbatului i s-a făcut rău în timpul emisiunii şi a fost nevoie de intervenţia medicilor pentru ca el să-şi revină. „Eu vreau să merg la spital, nu pot să stau aşa. Am impresia că mi-am paradit ficatul. Mi s-a facut rău şi a trebuit să vină medicul să mă îngrijească“, a spus nea Mărin.

Simona Traşcă a venit bandajată la „Acces direct“

La începutul lunii aprilie, Simona Traşcă a suferit o intervenţie chirurgicală la nas, iar imediat după operaţie a fost invitată în platoul emisiunii „Acces direct“. „Mi s-a umflat nasul foarte tare, Încă nu sunt pregătită să-l arăt. Am şi leşinat zilele astea, pentru că n-am mâncat“, a spus Traşcă, după care a părăsit studioul, în direct, pentru că i s-a făcut rău.

Teo a venit la emisiune direct de la spital

În toamna acestui an, o ediţie a emisiunii lui Teo de la Kanal D era sa nu mai aiba loc. Vedetei i s-a făcut rău cu puţin timp înainte de a intra în direct şi a trebuit să se ducă la spital. „Acum vin de la perfuzii. Sunt bine, am tensiunea mică. De la medicamente pentru burtă, îţi scade un pic tensiunea cât să fii aşa... ca o gazelă pe câmpie“, a spus Teo când a intrat în direct.