5 vedete din România care au postat pe Facebook poze în care apar fără lenjerie intimă

28 Martie 2013
Vedetele din România nu ştiu cum să iasă tot mai mult în evidenţă şi le copiază zilnic pe celebrităţile din străinătate. Se pare că ultima modă printre vedete este să posteze pe Facebook poze în care apar fără chiloţi.

Ruby, acoperită doar de un cearşaf

Excentrica artistă a intrat recent în showbiz, cunoscând succesul odată cu lansarea melodiei „Stinge lumina“. Cu toate că este tânără, fiind născută în anul 1989, Ruby nu a ratat ocazia de a poza în Playboy, cântăreaţa profitând din plin de frumuseţea ei.

Recent, Ruby a postat pe Facebook o poză în care apărea fără lenjerie intimă şi acoperită doar cu un cearşaf.

Corina stă pe ea doar cu o bluză atunci când mănâncă

Cântăreaţa Corina Bud şi-a uimit fanii de pe Facebook atunci când a postat o fotografie cu ea pe pat, având alături un platou cu fructe. Probabil că vedeta nu se aştepta ca toţi cei care o urmăresc pe celebra reţea de socializare să observe că nu are chiloţi pe ea, ci doar o bluziţă care îi acoperea părţile intime.

Mădălina Pamfile îşi acoperă zona intimă cu mâinile

Fosta asistentă a lui Capatos a urmat exemplul lui Ruby şi al Corinei şi a postat şi ea pe Facebook o fotografie în care apare fără lenjerie intimă. Imaginea cu Mădălina Pamfile este alb-negru şi se doreşte a fi una mai artistică, vedeta acoperindu-şi cu mâinile zona intimă.

Larisa Stoica (fostă Drăgulescu), goală complet pe internet

Fosta soţie a gimnastului Marian Drăgulescu, Larisa Stoica, a trecut la un alt nivel faţă de celelalte vedete. Ea a preferat să pună pe Facebook mai multe poze în care apare complet dezbrăcată, lăsând efectele de lumină să-i acopere zonele intime.

Roxana Marinescu, fără chiloţi în propriul pat

Fostă jucătoare de tenis, Roxana Marinescu a decis să-şi schimbe cariera şi s-a apucat de modelling. De atunci, Roxana este o abonată a emisiunilor de scandal şi a tabloidelor, pozând de mai multe ori dezbrăcată.

De această dată, cei de la WOWbiz au intrat în posesia unor poze cu Roxana Marinescu realizate chiar la ea acasă, în care apare fără chiloţi pe ea.