5 vedete din România care apar aproape dezbrăcate pe reţelele de socializare

8 Iulie 2014
A venit vara, iar odată cu temperatura insuportabilă de afară, vedetele au început să renunţe la haine. Pentru a le aprinde imaginaţia fanilor, celebrităţile din România postează, tot mai des, pe Facebook şi Instagram, fotografii în care apar aproape dezbrăcate.

Delia, mândră de formele ei

Unele voci spun că Delia s-a mai îngrăşat, însă se pare că artista este mai mândră ca niciodată de formele ei. Vedeta postează, aproape zilnic, pe Facebook şi Instagram, fotografii în care apare mai mult dezbrăcată, decât îmbrăcată.

Lora, acoperită doar de un skateboard

O altă vedetă căreia îi place să aprindă imaginaţia fanilor este Lora. Recent, vedeta a postat pe Facebook o fotografie în care este acoperită doar de un skateboard.

Ruby, mereu dezbrăcată

Este bine ştiut faptul că Ruby este foarte activă pe reţelele sociale. Cântăreaţa postează pe Facebook şi pe Instagram atât fotografii, cât şi filmuleţe, în care apare aproape dezbrăcată.

Corina nu ţine cont de vârstă

Corina îşi surprinde fanii mai mereu. Mândră de formele ei, vedeta, care are 34 de ani şi un băieţel în vârstă de aproape şase ani, postează pe Facebook fotografii care le-ar face invidioase pe multe tinere.

Jojo este altă femeie după divorţ

Deşi a pozat în trecut în Playboy şi a apărut în unele filme dezbrăcată, Jojo părea că este cuminte pe reţelele sociale. Însă, după ce a divorţat, vedeta a început să posteze pe Facebook şi Instagram tot mai multe fotografii în care apare aproape dezbrăcată.

MAI MULT DESPRE: vedete, delia, Corina, dezbracate