5 vedete care-şi vor pierde job-ul de la TV

11 Noiembrie 2014
Unele televiziuni trec sau au trecut prin criză şi rămân fără vedete, iar la alte televiziuni unele vedete au impresia că nu se pot realiza emisiuni fără ele. Oricum ar fi, se pare că există câteva celebrităţi care vor dispărea de pe micile ecrane sau deja au făcut-o.

Connect-R, aproape de a fi dat afară de la Anteana 1?

Jurnaliştii de la WOWbiz afirmă că lui Connect-R i s-ar fi urcat celebritatea la cap, iar acest lucru poate duce la concedierea lui de la Antena 1.

„Connect-R e ca un ghimpe în coaste, la 'Next Star'. Cred că îl mai ţin în emisiune pentru că mai are contract şi este foarte popular. Dar îi scoate din sărite pe cei din echipă, pentru că face cam ce vrea, nu ce i se spune. Nu prea ascultă şi nu prea e de acord să facă ce spun producătorii“, a spus un apropiat de-al cântăreţului.

Mircea Solcanu şi Cristina Şişcanu nu mai au emisiune

Tăierile de la Kanal D au fost resimţite din plin de Mircea Solcanu şi Cristina Şişcanu, cei doi prezentatori ai emisiunii „Draga mea prietenă“. Acest format a ieşit din grila turcilor, iar cele două vedete au rămas fără loc de muncă.

Mirela Boureanu Vaida se retrage, momentan, din televiziune

Fiind gravidă, Mirela Boureanu Vaida a afirmat că se va retrage din televiziune pentru a nu avea complicaţii cu sarcina şi pentru a avea grijă de copilul ei, după ce acesta se va naşte. Vedeta de televiziune a afirmat că se va întoarce la Antena 1, însă nu ştie exact când.

Teo Trandafir nu mai este pe placul şefilor

Tabloidul Libertatea notează că Teo Trandafir ar avea zilele numărate la Kanal D, din cauza audienţelor slabe pe care le are emisiunea. Este bine ştiut faptul că turcii de la Dogan Media au tăiat drastic costurile postului din România, iar mai multe vedete au rămas sau vor rămâne fără job.

După cum anunţă sursa citată, este posibil şi ca Teo să-şi mute emisiunea dimineaţa, în speranţa că va avea audienţe mai mari.