5 vedete care s-au întors în televiziune. Cine are succes şi cine nu!

9 Decembrie 2013
Vedetele nu pot sta departe de lumina reflectoarelor, iar oamenii de televiziune care se hotrăsăsc să plece din media se întorc, mai devreme sau mai târziu, la marea lor iubire.

Teo, cea mai bună revenire în televiziune

Săptămâna trecută a avut loc Gala Premiilor TVmania, ocazie datorită căreia Teo Trandafir a primit premiul la categoria „Cea mai bună revenire în televiziune“.

„Mulţumesc publicului, mulţumesc TVmania şi mulţumesc echipei mele de la Kanal D, oameni extraordinari pe care nu vreau să-i dezamăgesc. Îmi doresc ca emisiunea să ajungă în cât mai multe case ale românilor, să fie alegerea decentă şi interesantă, alternativa la scandalul care a invadat televiziunile“, a spus Teo, după ce a primit trofeul.

Andreea Marin ar putea rămâne fără emisiune

Andreea Marin a revenit în această toamnă, cu emisiunea „Preţuieşte viaţa“, la TVR, post de televiziune unde a cunoscut succesul în trecut, datorită emisiunii „Surprize, surprize“. Din păcate pentru fosta divă, audienţele nu sunt de partea ei, iar în presă au apărut informaţii potrivit cărora postul public vrea să scoată din grilă emisiunea „Zânei“.

Andreea Marin şi-a încercat norocul şi anul trecut, când a semnat cu Realitatea TV, acolo unde a prezentat emisiunea „Trezeşte România“. Din păcate pentru vedetă, nici atunci nu a făcut audienţe prea mari, iar după ce iniţial a fost schimbată ora de difuzare a emisiunii, până la urmă „Trezeşte România“ a ieşit de tot din grila postului.

Mihaela Rădulescu, aceeaşi soartă ca şi Andreea Marin

Anul trecut, Mihaela Rădulescu revea în televiziune, la Realitatea TV, cu emisiunea „Alegerile Mihaelei“. Din cauza audienţei slabe, după şase ediţii ale emisiunii, diva a dispărut de pe post, „Alegerile Mihaelei“ fiind scoasă din grila de programe.

În acest an, s-a vorbit despre faptul că Mihaela Rădulescu va semna cu TVR, unde ar urma să prezinte emisiunea „Duminica în familie“. Din păcate pentru divă, rezultatele slabe pe care le-a avut la Realitatea TV şi faptul că a cerut un salariu mul prea mare i-a făcut pe şefii Televiziunii Române s-o aleagă pe Ramona Bădescu pentru emisiunea care a consacrat-o pe Mihaela.

Florin Călinescu a devenit „Tanti Florica“

În toamna anului trecut, după mai multe drame care i-au marcat viaţa, Florin Călinescu a revenit în televiziune cu serialul de comedie „Tanti Florica“, difuzat de Pro TV. Cu toate că nimeni nu se mai aştepta ca actorul să-şi revină după ce fiul său s-a sinucis, transformarea lui Florin Călinescu în Tanti Florica a fost primită cu braţele deschide de către public, serialul fiind de multe ori lider de audienţă.

Gabriela Cristea a fost şi ea nominalizată la „Cea mai bună revenire în televiziune“

Divorţul de Marcel Toader pare că a fost de bun augur pentru Gabriela Cristea, vedeta fiind cooptată din nou în echipa celor de la Kanal D. Emisiunea ei, „Te vreau lângă mine“, a prins la public, vedeta fiind nominalizată săptămâna trecută la categoria „Cea mai bună revenire în televiziune“, la Gala Premiilor TVmania.