5 vedete care nu vor să mai audă de fostele iubiri. Sorana ar fi divorţat oricum!

30 Mai 2014

Despărţirile nu sunt întotdeauna tocmai plăcute, iar persoanele reacţionează diferit atunci când sunt părăsite. Dacă unii preferă să rămână prieteni şi după ce nu mai formează un cuplu, alţii ajung să nu-şi mai vorbească deloc şi să se evite atunci când se întâlnesc întâmplător.

Sorana de la A.S.I.A. nu vrea să mai audă de soţul infidel

Săptămânile trecute, în presă tabloidă a fost dezbătut subiectul care o avea ca personaj principal pe Sorana de la A.S.I.A.. Aceasta a aflat că este înşelată de soţ şi a decis să divorţeze.

Recent, artista a fost întrebată de cei de la WOWbiz dacă mai există vreo şansă de împăcare între ea şi soţul ei. „Răsuflu uşurată că n-am făcut un copil. şi dacă aş fi avut un copil, tot m-aş fi despărţit de Paul, pentru că, altfel, mai devreme sau mai târziu, cel mic ar fi fost martorul unor discuţii neplăcute între mine şi tatăl lui. O trădare generează tensiuni şi frustrări pe care nu ai cum să le ascunzi la nesfârşit“, a spus Sorana.

Andreea Bălan nu a rămas prietenă cu Keo

O altă vedetă care a fost înşelată şi a aflat acest lucru recent este Andreea Bălan. Cântăreaţa spune că a trecut peste şocul despărţirii şi că nu va mai forma un cuplu cu Keo, care nu i-a rămas nici măcar prieten.

„Este exclusă orice împăcare. Lumea vorbeşte pentru că locuim în aceeaşi casă. Practic, ne desparte un zid. Nu se pune problema unei împăcări. Poate peste 20 de ani. Au trecut două luni de la despărţire. Mă simt bine în postura de «burlăciţă». Sunt liniştită, am trecut peste şocul despărţirii. Relaţia noastră este civilizată. Nu suntem amici. Nu vom fi prieteni. Avem în comun lucruri administrative legate de casă“, a spus Andreea Bălan.

Victor Slav o ocoleşte pe Bianca Drăguşanu

Potrivit presei tabloide, Victor Slav a reuşit să treacă cu brio peste divorţul de Bianca Drăguşanu. Se pare că prezentatorul de la Pro TV are o nouă relaţie şi a început chiar să o evite pe fosta lui nevastă, dacă se întâlnesc prin oraş sau pe la petrecerile mondene.

Teo îşi dedică tot timpul televiziunii şi fetiţei sale

În primăvara acestui an, Teo Trandafir a afirmat că s-a decis ce vrea să facă cu viaţa ei. După două mariaje eşuate, vedeta a spus că nu mai vrea să audă de bărbaţi.

„Nu-mi stă gândul la bărbaţi acum. M-am lecuit, nu mai vreau să aud de bărbaţi! Viaţa mea, în prezent, înseamnă doar emisiunea de la Kanal D, pe care o prezint. Iar în timpul liber am grijă de Maia. Acum, viaţa mea este televiziunea“, a spus Teo.

Anna Lesko nu vrea să mai audă de bărbaţi celebri

După ce a avut o relaţie cu Irinel Columbeanu, Anna Lesko a afirmat că nu vrea să mai audă de acesta sau de o relaţie cu alţi bărbaţi celebri. „Nu mai vreau nici un VIP în viaţa mea. Să mă ferească Sfântul de persoane publice, nu sunt aducătoare de bun augur“, a spus, în vara anului trecut, cântăreaţa.

Se pare că noua strategie a vedetei a dat roade, ţinând cont că în acest an a devenit mămică.