5 vedete care nu vor mânca friptură şi cârnaţi de porc în ziua de Crăciun

19 Decembrie 2012
Carnea de porc este, potrivit unui studiu, cea mai căutată în România, însă unele vedete din ţara noastră au renunţat la acest aliment, din diferite motive.

Mihai Dedu preferă peştele, vita şi puiul

Vedeta de la Pro TV a scos din meniul zilnic carnea de porc. „La noi în casă carnea de porc a devenit foarte rară, preferăm peştele, vita şi puiul, din când în când. Carne de porc mai are voie doar copilul, pentru că este sportiv, altfel nu-i mai dădeam nici lui“, a spus Mihai Dedu.

Anca Ţurcaşiu este vegetariană de 20 de ani

Cântăreaţa spune că este vegetariană de 20 de ani şi nu simte nevoia de a mânca preparate din porc. „În fiecare an îmi face mătuşa mea sărmăluţe cu ciuperci, nuci, morcov şi orez. Atât mănânc si eu de Sărbători“, a spus Anca Ţurcaşiu.

Andreea Raicu a renunţat la carne în urmă cu patru ani

Vedeta a mărturisit, în direct la o emisiune de divertisment, că iubea preparatele din carne, însă a renunţat la acestea. „Am renunţat la carne în urmă cu patru ani şi nu mi-e niciodată poftă. În rest, mănânc absolut orice“, a spus Andreea Raicu. De Sărbători ea îi îndeamnă pe oameni să mănânce salate, supe şi prăjituri, dar şi alimente din soia.

Olivia Steer găteşte fără carne

Soţia lui Andi Moisescu este vegană şi găteşte mereu fără carne. Este bine ştiut faptul că, de Crăciun, de cinci ani de zile, Olivia Steer şi familia ei nu mai mănâncă preparate din porc. Recent, ea a oferit cititorilor blogului ei o reţetă de salată de spanac cu brânză fermentată de macadamia.

Paula Chirilă preferă sărmăluţele cu orez şi ciuperci

Prezentatoarea de la Kanal D le-a mărturisit jurnaliştilor de la WOWbiz că, de Crăciun, ea va găti sărmăluţe din carne de porc pentru familie, iar pentru ea sarmale cu orez şi ciuperci. Mai mult, Paula Chirilă va mânca şniţele din soia şi salate.