5 vedete care nu au trecut peste despărţiri. Cum îşi arată suferinţa!

26 Septembrie 2013
Sunt îndrăgite de mii de persoane şi, teoretic, pot avea pe oricine alături, însă există şi momente în care cad în depresie. Este vorba de vedete precum Dani Oţil sau Anda Adam, care nu au reuşit deloc să treacă peste despărţirea de foştii parteneri de viaţă.

Dani Oţil suspină după Mihaela Rădulescu

Miercuri dimineaţă, Sylvia şi DJ Rynno au fost invitaţi la emisiunea „Neatza cu Răzvan & Dani“, acolo unde au fost întrebaţi de Dani când vor mai scoate o melodie tristă, deoarece piesa „Chiar dacă ai plecat“ i-a plăcut foarte mult. Se pare că Dani nu a putut să treacă peste despărţirea de Mihaela Rădulescu şi se gândeşte mereu la ea.

Anda Adam o atacă mereu pe Bianca Drăguşanu

Cu toate că spune că nu are nimic cu Bianca Drăguşanu şi că a trecut peste despărţirea de Victor Slav, Anda Adam nu ratează nicio ocazie pentru a o ataca pe Bianca.

În ultimul videoclip, Anda are o coafură care seamănă foarte mult cu cea a Biancăi, motiv pentru cârcotaşi să spună din nou că aceasta o imită pe viitoarea soţie a lui Victor Slav. „Măcar bretonul meu este adevărat, nu este aplicat“, a spus Anda Adam.

Mai mult, Anda Adam a vorbit în trecut şi despre aspectul ei fizic, făcând o paralelă cu silueta Biancăi Drăguşanu. „Sportul înseamnă sănătate, iar pentru mine contează mult să am un trup tonifiat, puternic. Asta nu înseamnă că îmi pierd din feminitate. Sunt o femeie cu forme, nu una anorexică ce se chinuie să arate precum un băţ, crezând că asta îşi doresc bărbaţii“, a spus cântăreaţa pentru Adevărul.

Cât despre relaţia cu Victor, Anda Adam a făcut câteva declaraţii interesante săptămâna trecută la „Acces direct“. „M-aş bucura să mă întâlnesc cu el, nu ne-am mai văzut de mult timp. El este un om la care ţin şi de care mi-e drag. Întotdeauna o să-mi facă plăcere să-l văd“, a spus artista.

Andreea Marin, deranjată că a fost înlocuită cu Lavinia

Ştefan Bănică şi Andreea Marin au divorţat la începutul acestui an, după şapte ani de căsnicie, iar toată opinia publică a fost luată prin surprindere de acest anunţ.

Acum, la mai bine de jumătate de an de la divorţ, cei doi au pornit un război care pare a fi pe viaţă şi pe moarte, din cauza faptului că Ştefan Bănică a anunţat că are o relaţie cu Lavinia Pârva.

Chiar dacă abia acum Ştefan Bănică a recunoscut relaţia cu Lavinia, căsincia dintre el şi Andreea Marin a fost zdruncinată de un scandal imens care a avut loc în luna septembrie a anului 2011. Atunci, Lavinia Pârva a fost surprinsă de paparazzi în timp ce intra pe strada pe care are un apartament şi Ştefan Bănică, loc în care cei doi artişti au petrecut aproximativ trei ore.

Chiar dacă iniţial nu a vrut să vorbească despre relaţia Laviniei cu Bănică, după ce Ştefan a recunoscut relaţia cu Lavinia, Andreea Marin şi-a schimbat radical discursul despre fostul ei soţ, lansând atacuri fără precedent la adresa lui Ştefan. Invitată la emisiunea lui Teo de la Kanal D, fosta „Zână a surprizelor“ a spus că infidelitatea nu este motiv de divorţ, dar agresiunea este.

„Pentru mine, infidelitatea nu este un motiv de divoţ, agresivitatea, însă, da. Sunt alte lucruri mai rele: răspunsurile violente, reacţiile necontrolate în faţa copilului, agresivitatea în cuplu. Aş suporta eu sau tu ca fiica mea sau a ta să ia o palmă pentru că a văzut că mama ei a suportat asta? Ei bine, nu“, i-a spus Andreea Marin lui Teo.

Marcel Toader îi duce dorul Gabrielei Cristea

După şase ani de relaţie, Marcel Toader şi Gabriela Cristea au decis în acest an că este timpul să se despartă. După ce iniţial a jignit-o în public, iar Gabriela a spus că nu mai vrea să audă de el, acum Marcel a revenit la sentimente mai bune şi i s-a făcut dor de fosta lui iubită. Pe 6 septembrie 2013, ziua în care se făceau şase ani de când se cunosc, Marcel Toader a scris un mesaj pe Facebook, cu trimite directă către Gabriela Cristea.

„Bună dimineaţa 6 Septembrie. 6 dimineaţa. Au trecut 6 ani. Azi a înflorit trandafirul japonez de pe terasa mea. Din câte ştiu eu, înfloreşte o dată pe an! De ce oare a înflorit tocmai azi? Anul trecut a înflorit de Crăciun“, a scris bărbatul pe celebra reţea de socializare.

Andreea Mantea nu a rupt de tot relaţia cu Ştefan Stan

S-au certat, s-au împăcat, s-au despărţit din nou. Relaţia dintre Andreea Mantea şi Ştefan Stan a fost una foarte ciudată, iar la un moment dat ambele vedete au spus că nu vor să mai audă unul de altul. Chiar dacă apropiaţii Andreei Mantea au spus că aceasta suferă după Ştefan, vedeta neagă cu vehemenţă că l-ar iubi în continuare pe cântăreţ.