5 vedete care îşi vindecă rănile din dragoste cu bărbaţi mai tineri

25 Martie 2013
Au avut relaţii serioase şi de durată sau chiar au fost căsătorite, însă odată ce au rămas singure s-au refugiat în braţele bărbaţilor mai tineri. Este vorba despre câteva vedete din ţara noastră care au ales să-şi vindece rănile lângă nişte „prospături“.

Anda Adam, cuplată cu un tânăr fotbalist

Anda Adam (33 de ani) a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Victor Slav. Cei doi au petrecut şase ani împreună, însă la sfârşitul anului trecut au anunţat că se despart.

Dacă Victor a ales să formeze acum un cuplu cu Bianca Drăguşanu, Anda Adam s-a reorientat spre bărbaţi mult mai tineri. Aşa se face că vedeta s-a îndrăgostit de Cătălin Ţâră, un fotbalist în vârstă de 18 ani, care evoluează la Lazio Roma.

Andreea Raicu, relaţie cu Horia Tecău

Tudor Chirilă şi Andreea Raicu au trăit împreună peste 4 ani de zile, relaţia lor fiind una destul de complicată, ei despărţindu-se şi împăcându-se de mai multe ori.

După ce s-a despărţit de Tudor, Andreea (35 de ani) s-a refugiat în braţele lui Horia Tecău (27 de ani). „Horia Tecău şi Andreea Raicu, un cuplu de care nu s-a prea vorbit. Cât s-or potrivi, numai Dumnezeu ştie. Vârste apropiate, el 27, ea 35. În general, când ea e mai avută şi un pic mai cunoscută, sigur ea e mai în vârstă. Băieţilor le place asta cu o singură condiţie: ea să fie cineva, altfel e greu să te duci după o băbăciune când tu eşti în floarea vârstei“, a spus Radu Banciu despre relaţia celor doi.

Romaniţa Iovan şi Iulian Gogan, 12 ani difereţă

Romaniţa Iovan a fost căsătorită foarte mulţi ani cu Adrian Iovan, alături de care are şi un băiat. După despărţirea de Adrian, Romaniţa s-a cuplat cu Iulian Gogan, un bărbat cu 12 ani mai tânăr decât ea.

Cu toate că ea are 48 de ani, iar el doar 36, dragostea dintre ei durează de aproximativ 5 ani şi pare că iubirea nu va dispărea niciodată.

Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil, de nedespărţit

Mihaela Rădulescu are 44 de ani, iar Dani Oţil 33. Chiar dacă între ei sunt 11 ani diferenţă şi ea a mai fost căsătorită în trecut şi are şi un copil cu Elan Schwartzenberg, Mihaela şi Dani trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Gurile rele nu dădeau multe şanse de reuşită relaţiei, însă cele două vedete au demonstrat că diferenţa de vârstă nu este un impediment în calea fericirii.

Oana Zăvoranu şi Răzvan, alături de mai bine de un an

Ea face în acest an 40 de ani şi a fost căsătorită cu Pepe, el va împlini 28 de ani şi a fost jurnalist. Este vorba despre Oana Zăvoranu şi Răzvan Dumitrescu, care formează un cuplu de aproximativ un an şi jumătate.

Datorită lui Răzvan, Oana spune că a reuşit să-l uite pe Pepe.