5 vedete care „inventează“ violuri pentru a-şi creşte popularitatea

1 Iulie 2014
Aproape în fiecare an, câte o vedetă care nu a mai fost invitată în emisiunile de scandal şi nu a mai apărut în tabloide se gândeşte să inventeze un subiect care să îi crească din nou popularitatea. Unele apelează chiar la gesturi extreme ca să ajungă din nou în prim-plan şi anunţă că au fost violate sau că alte vedete au încercat să le violeze.

Simona Traşcă, acuze dure la adresa lui Liviu Guţă

Săptămâna trecută, când se aflau la Sighişoara alături de mai mulţi prieteni, Simona Traşcă a anunţat că Liviu Guţă a încercat să o violeze. Aceasta a spus că, beat fiind, artistul a intrat peste ea în cameră, s-a urcat în pat, i-a pus mâna la gură şi a ameninţat-o.

Târât în acest scandal, Liviu Guţă s-a apărat şi a postat pe Facebook un mesaj din care reiese că tentativa de viol este o invenţie a Simonei Traşcă. Singurul lucru pe care l-a recunoscut cântăreţul este acela că a băut cu mai mulţi prieteni.

Delia Antal, violată de iubitul ei

Pentru a-şi promova filmul de debut, actriţa şi regizoarea Delia Antal şi-a amintit că a trecut prin clipe de groază atunci când avea 17 ani.

În toamna anului trecut, vedeta a spus că prima ei noapte de dragoste a fost un adevărat calvar. „Când te gândeşti că ar fi trebuit să fie foarte specială şi memorabilă, a mea nu a fost tocmai cum am visat. Ieşeam cu un băiat de un an şi câteva luni şi nu am vrut să merg până la capăt cu el, deoarece pe atunci aveam doar 17 ani şi jumătate, nu eram încă majoră. La un moment dat, el a profitat de ocazie şi de naivitatea mea şi s-a întâmplat împotriva voinţei mele! Apoi, în loc să mă despart de el şi să merg la poliţie să-l denunţ pentru ce mi-a făcut, l-am iertat, crezând că o să mă căsătoresc cu el, dacă tot mi-am pierdut virginitatea cu el“, a spus Delia Antal.

Mădălina Pamfile, violată la 11 ani

Deşi nu mai este de mult o abonată a tabloidelor, Mădălina Pamfile încearcă, din când în când, să revină în atenţia publicului. În anul 2012, un puşcăriaş, fost iubit de-al vedetei, a afirmat că aceasta i-a mărturisit că a fost violată când avea doar 11 ani.

„Ea nu prea voia să vorbeasca despre viol. Nişte băieţi din Gugeşti şi-au bătut joc de ea, dar nu ştiu cine erau. Din cauza maică-sii a luat pastile de vreo două ori. Nu o lăsa să facă nimic, o controla. A luat nişte diazepame şi maica-sa a prins-o când a încercat să se omoare“, a spus fostul iubit al vedetei.

Laurette a fost păcălită de Ogică

În urmă cu mai mulţi ani, Laurette îl acuza pe Stelian Ogică de faptul că acesta a violat-o. Vedeta nu a făcut plângere la poliţie, dar a luat la rând toate televiziunile pentru a-şi spune povestea.

După mai multe zile în care a afirmat că a fost violată, adevărul a ieşit la iveală. Se pare că Ogică îi promisese mulatrei că, dacă îi va deveni iubită, îi va cumpăra o maşină de lux şi o va face o adevărată vedetă de televiziune. Fiind impresionată de spusele bărbatului, Laurette a acceptat să facă sex cu Ogică, iar după ce a văzut că promisiunile bărbatului au fost false, a decis să spună că acesta a violat-o.

Vârciu, târât în scandal de Roxana Vaşniuc

Aşa după cum chiar el afirmă, Liviu Vârciu a reuşit să transforme multe necunoscute în vedete. În urmă cu mai mulţi ani, vedeta de la Kanal D a avut o relaţie cu Roxana Vaşniuc, aceasta acuzându-l şi de tentativă de viol. Se pare că Vârciu a ieşit de mai multe ori în oraş cu tânăra, iar apoi aceasta i-a propus să meargă împreună la hotel.

Din păcate pentru Liviu Vârciu, acesta a fost doar un plan bine pus la punct de Roxana, care apoi a afirmat că artistul i-a făcut mai multe propuneri indecente şi a încercat chiar să o violeze.