5 vedete care au promis că nu vor poza goale, dar s-au răzgândit

5 Februarie 2013
Multe vedete din showbizul românesc s-au promovat pozând goale, însă există şi celebrităţi care au promis că nu vor apărea niciodată nud pentru publicul larg. Chiar şi în ciuda acestor promisiuni, câteva dive au uitat subit ce au spus şi au pozat goale.

Giulia a spus că doar iubitul o poate vedea goală

Cumnata lui Şerban Huidu a spus în nenumărate rânduri că a primit mai multe oferte pentru a poza goală, dar de fiecare dată a refuzat. Mai mult, ea a afirmat că doar iubitul o poate vedea nud. „Mi s-a propus de multe ori să pozez, însă am considerat că doar iubitul meu are voie să vadă tot“, a spus Giulia.

Cântăreaţa pare că a uitat ce a spus, iar cu ocazia promovării melodiei „Vorbe goale“ a pozat dezbrăcată, printre aşternuturi.

Valentina Pelinel s-a fotografia printre poşete

Soţia lui Cristian Boureanu a afirmat că nu-şi va degoli trupul decât pentru alesul ei. Chiar şi aşa, ea a pozat pe Facebook o fotografie în care apare dezbrăcată printre poşete. „Complet goală? Nu aş poza aşa niciodată“, a spus Valentina Pelinel.

DJ Harra mixează goală, dar nu vrea să apară în Playboy

Dana Neacşu, cunoscută ca DJ Harra, s-a făcut remarcată datorită faptului că mixează în sânii goi. Mai mult de atât, ea a fost surprinsă şi de paparazzi la mare, făcând plajă topless. DJ Harra chiar a şi prezentat vremea în Click, apărând tot în sânii goi.

Chiar şi aşa, Dana spune că pozatul goală nu este pentru ea. „Nu aş poza niciodată în Playboy, orice sumă mi s-ar oferi. Nu sunt fiţoasă, dar faptul că mixez în sânii goi nu înseamnă că trebuie să-mi cobor sânii la un nivel atât de jos. Deci, categoric n-aş poza“, a spus aceasta.

Andreea Bălan, cu bani pe sâni

Cântăreaţa spune că a primit foarte multe oferte de la Playboy, pentru a poza în celebra revistă pentru bărbaţi, dar mereu a refuzat acest lucru. „Nu îmi doresc să pozez goală. Îmi place să fiu sexy pentru a-mi promova show-urile, îmi place să fac chestia asta, dintotdeauna mi-a plăcut. Însă nu o să pozez niciodată goală“, a spus Andreea Bălan.

Însă cântăreaţa a apărut topless în videoclipul melodiei „Like a bunny“ şi goală, acoperită doar de bancnote, într-o poză.

Elena Ionescu a primit propuneri pentru a poza nud

Solista trupei Mandinga, poreclită „virgina“, în urma unor declaraţii ale mamei sale, a spus că a primit oferte pentru a poza nud, dar le-a refuzat. „Le-am luat ca pe un compliment, dar am decis să le refuz“, a spus Elena Ionescu. În ciuda acestui fapt, pe internet a apărut o poză cu Elena Ionescu topless.