5 vedete care au născut în acest an. Iată ce bebeluşi frumoşi au!

2 Iulie 2014
Anul 2014 pare a fi anul bebeluşilor din lumea mondenă, dacă ne luăm după numărul mare de vedete care au născut în prima jumătate a acestui an.

Printre celebrităţile care au devenit mame în 2014 se regăsesc Dana Rogoz, Anca Serea, Anna Lesko şi Alina Sorescu.

Anna Lesko are un băieţel de trei luni de zile

Pe 29 iunie, băieţelul Annei Lesko a împlinit trei luni de zile. Cu această ocazie, cântăreaţa a postat pe Facebook mai multe fotografii cu bebeluşul ei, pentru a le arăta fanilor ce copil frumos are.

Alina Sorescu, mândră de fetiţa ei

La mijlocul lunii ianuarie, Alina Sorescu a născut-o pe Elena-Carolina, care avea atunci 2,700 kilograme și 46 de centimetri. Acum, fetiţa Alinei Sorescu are 5 luni de zile, iar vedeta postează aproape zilnic pe Facebook fotografii cu Elena-Carolina.

Misha şi Maya i-au urat la mulţi ani lui Connect-R

Connect-R a devenit, la sfârşitul lunii ianuarie, tătic, Misha aducând-o pe lume pe micuţa Maya. În urmă cu o lună, de ziua lui, Connect-R a avut parte de o surpriză pregătită de soţia lui. Misha şi Maya şi-au făcut un selfie, cântăreţul postând fotografia pe Facebook.

Dana Rogoz are un băieţel de 4 luni

Pe 1 martie, Dana Rogoz îşi anunţa, prin intermediul paginii de Facebook, atât prietenii, cât şi fanii că a născut. Pe micuţ îl cheamă Vlad Luca Dragomir, acesta fiind primul copil cu soţul ei, regizorul Radu Dragomir.

Anca Serea şi Adi Sînă şi-au botezat fetiţa

Weekendul abia încheiat, Adi Sînă şi Anca Serea au botezat-o pe micuţa Ava Stephanie, care are cinci luni şi jumătate. Până la botez, fetiţa Ancăi Serea a apărut în mai multe pictoriale realizate pentru diferite reviste, precum OK şi Viva.