5 vedete care au fost aproape de moarte şi au supravieţuit

15 Ianuarie 2015
Problemele de sănătate sau accidentele în care sunt împlicate vedetele sunt intens mediatizate, iar atunci când celebrităţile reuşesc să învingă moartea, subiectele acestea ajung pe prima pagină a tabloidelor.

Mihai Leu a învins cancerul

Mihai Leu a fost diagnosticat cu cancer la rect, iar la sfârşitul anului trecut s-a operat la Spitalul Fundeni, intervenţia fiind un succes, după cum anunţă cei de la WOWbiz.

„Nu îmi place să vorbesc despre lucrurile acestea, însă vreau să-i asigur pe cei care mă iubesc şi mă apreciază că nu mai am nicio problemă. Am învins cancerul şi acum mă simt bine! Doctorul Irinel Popescu m-a operat, iar apoi mi-am refăcut analizelele. Cu ele am plecat la Viena, la o clinică de specialitate, iar medicii de acolo mi-au spus clar că nu mai prezint semnele bolii, tumora a fost înlăturată definitiv. Totuşi, pentru a nu mai avea probleme, am urmat un tratament medicamentos şi am făcut şi terapie“, a spus Mihai Leu.

Mike Angello fusese diagnosticat cu hepatita B şi D, în ciroză de gradul IV

Anul trecut, o ştire mondenă a cutremurat România. Cântăreţul Mike Angello era la un pas de moarte, după ce fusese diagnosticat cu hepatita B şi D, în ciroză de gradul IV. Din fericire pentru tânăr, el a scăpat cu viaţă după ce a găsit un donator compatibil când începuse să-şi piardă orice speranţă, notează cei de la Spy News.

„Când eram în comă, am vorbit cu Dumnezeu. Tot ce conta înainte, nu mai contează. Se poate prin ascultarea interiorului vostru să ajungeţi să nu mai aveţi nevoie de nimic material. Eu sunt artist şi chiar dacă mă exprimam prin muzică, şi eu mă gândeam la bani, la ce maşină să-mi cumpăr. Acum nu mai contează. Mi-au dispărut dubiile, pentru că interiorul tău îţi spune ce să faci. Eu nu mai pot să generez gânduri negative pentru cineva. Gândul trebuie să se întâlnească cu interiorul tău. Schimbarea s-a produs cu două luni în urmă, când eram pe masa de operaţie“, a spus Mike Angello la Kanal D, în luna noiembrie a anului trecut.

Marinela Pârvu a învins moartea de două ori

În primăvara anului trecut, jurnaliştii de la Acasă TV îi luau un interviu Marinelei Pârvu, o cântăreaţă de muzică populară ce a învins moartea de două ori.

La acea vreme, artista era însărcinată în şapte luni. În anul 2013, ea a fost diagnosticată cu un chist pe ficat, după care a avut un grav accident rutier.

„Nu am avut pofte pe perioada sarcinii. M-am îngrăşat aproape 20 de kilograme. Anul trecut a fost cumplit, am fost operată şi am avut un accident rutier grav“, spunea, în luna martie a anului 2014, Marinela Pârvu.

Ţânţăreanu face glume despre moarte

În urmă cu mai mulţi ani, omul de afaceri Cristian Ţânţăreanu a fost diagnosticat cu cancer la colon, însă după un tratament riguros urmat la Paris, a scăpat de boală.

În anul 2013, acesta a păcălit-o pe o vrăjitoare că este pe moarte. „Sunt sănătos tun. N-am nici pe dracu. Am făcut mişto de o ghicitoare, care apare şi pe la televizor, după ce a venit la mine şi mi-a spus că ea a prevăzut că mă voi îmbolnăvi, dar că acum se vede pe faţa mea că m-am vindecat. Atunci, am făcut o glumă şi am păcălit-o că sunt rău, că tocmai am venit de la doctor care m-a anunţat că mor până la sărbători. Nici pomeneală de aşa ceva. Am scăpat de cancer de doi ani. Abia am venit de la Paris, că aşa e protocolul, timp de patru ani sunt monitorizat, dar mi s-a spus că sunt sănătos tun“, spunea Cristian Ţânţăreanu în luna octombrie a anului 2013.

Teo Trandafir a văzut moartea cu ochii

Vedeta a fost diagnosticată, în urmă cu mai mulţi ani, cu pancreatită acută. Deşi boala s-a agravat şi a fost la un pas de moarte, Teo Trandafir şi-a revenit.

„Cred că oamenii cand mor nu regretă momentul. E fabulos să mori, iar coma este o aventură. Mie mi-a fost cel mai simplu, pentru că eu nu am fost acolo. Îmi aduc aminte umbră, feţe, îmi aduc aminte că mă duceau la raze cu pat cu tot şi că spuneau că nu o să fie bine, în germană. M-am trezit în tot felul de locuri, adică m-am plimbat în grădini“, a spus Teo.