5 vedete care au dispărut din lumina reflectoarelor după ce s-au măritat

4 Iunie 2013
Ziua nunţii este, de departe, cea mai importantă zi din viaţa oricărui om, însă odată cu acest eveniment, unele persoane se schimbă radical. În această categorie se află şi câteva vedete feminine din ţara noastră, care odată ce s-au măritat au decis să dispară din lumina reflectoarelor.

Adelina Chivu s-a retras în Italia

Adelina Elisei era doar o prezentatoare frumoasă de la Antena 1, însă, odată ce l-a întâlnit pe Cristi Chivu, viaţa ei s-a schimabt radical. Cei doi s-au căsătorit şi au împreună două fetiţe, iar fosta vedetă de la Antena 1 s-a dedicat familiei şi s-a mutat la Milano, acolo unde Cristi are contract.

Sorana (ex-A.S.I.A.), foarte activă pe Facebook

În vara anului trecut, Sorana, fosta membră a trupei A.S.I.A., s-a căsătorit cu Paul Moga, pe care îl cunoştea încă din copilărie. De atunci, vedeta şi-a schimbat numele în Sorana Darclee Moga şi nu a mai apărut la televizor şi în ziare, fiind însă foarte activă pe Facebook.

Ion Ion Ţiriac a cuminţit-o pe Ileana Lazariuc

Fiul lui Ion Ţiriac trăieşte, de ani de zile, o frumoasă poveste de dragoste cu modelul Ileana Lazariuc. Tânăra a cochetat în trecut şi cu lumea muzicală, însă odată cu decizia de a se căsători cu Ţiriac Jr., vedeta a părăsit showbizul. Nunta celor doi a avut loc în urmă cu aproape patru ani la un schit de lângă Călăraşi, iar printre invitaţi s-au aflat doar apropiaţii cuplului.

Andreea Antonescu s-a mutat în SUA

În vara anului 2011, Andreea Antonescu a anunţat că a devenit doamna Şpak. Fosta componentă a trupei Andre s-a căsătorit atunci cu Traian Şpak, moştenitorul fabricilor de mezeluri Şpak, din judeţul Olt. Vedeta a decis mai apoi să se mute, împreună cu soţul ei şi cu fiica lor, în Statele Unite.

Maria Marinescu locuieşte la Paris

Maria Marinescu s-a căsătorit, la Paris, cu omul de afaceri Frank Colin. Din păcate pentru vedetă, soţul ei a fost arestat în Franţa pentru trafic de droguri. De când s-a căsătorit cu Frank, Maria Marinescu a părăsit showbizul.