5 vedete care au devenit părinți în adolescență

Actrița Sofia Vergara avea 19 ani când l-a născut pe fiul său, Manolo, acum în vârstă de 25 de ani. Descoperă și alte vedete care au devenit părinți în adolescență

Roseanne Barr

Înainte de a deveni un star al filmelor de comedie, actrița Roseanne Barr a trecut printr-o situație foarte dificilă. La vârsta de 17 ani, Roseanne a născut o fetiță, dar pentru că nu și-a putut permite să o crească, a plasat-o în adopție. Vedeta și-a căutat fiica și în prezent păstrează legătura. 

Aretha Franklin

Starul muzicii soul, Aretha Franklin a devenit mamă la vârsta de numai 12 ani, când a născut un băiat. La 14 ani a născut al doilea fiu. Nu se știe cine sunt tații celor doi fii ai săi, care au fost crescuți de bunica și sora cântăreței, pentru ca aceasta să-și poată continua cariera muzicală. 

Sofia Vergara

Actrița originară din Columbia s-a căsătorit la vârsta de 18 ani cu iubitul său din liceu. La 19 ani, Sofia l-a născut pe fiul său, Manolo, acum în vârstă de 25 de ani, iar la scurt timp a divorțat de tatăl acestuia. Vedeta din serialul de comedie "Modern family" și-a crescut singură fiul după ce s-a mutat în Statele Unite.

Solange Knowles

Cântăreața Solange Knowles, sora mai mică a celebrei Beyonce, a rămas însărcinată la vârsta de 17 ani. Solange a născut un băiețel, pe care l-a numit Daniel Julez Smith. "Am fost binecuvântată, iar fiul meu este cel mai cool copil din lume. Bineînțeles, primul an, în care nu prea dormeam și mă dedicam complet lui a avut și momente dificile", a declarat vedeta înterviu pentru revista People.

Lamar Odom

Fostul soț al starletei Khloe Kardashian a devenit tată la vârsta de 19 ani. Baschetbalistul american are trei copii cu iubita sa din liceu. Fiica sa, Destiny cea mare a vedetei, are 19 ani și s-a lansat de curând în modelling.
MAI MULT DESPRE: vedete