5 vedete care au devenit idealuri de frumusețe datorită operațiilor estetice

13 Iulie 2017
Sunt frumoase, dar nu s-au născut așa. Unele staruri au apelat la bisturiu pentru a obține trăsături perfecte. Este și cazul lui Kylie Jenner, un idol al adolescentelor din întreaga lume. Descoperă și alte staruri care impresionează prin "frumusețe artificială".

Kylie Jenner

Mezina familiei Jenner-Kardashian a devenit extrem de populară într-un timp foarte scurt. Kylie Jenner este o adevărată regină a Instagramului, reușind să strângă 78,5 milioane de fani care o urmăresc pe această rețea de socializare. Dar popularitatea lui Kylie a crescut pe măsură ce fizionomia ei s-a transformat complet. De la adolescenta cu trăsături obișnuite, sora mai mică a lui Kim Kardashian a devenit o divă sexy, cu buze voluminoase și pomeți proeminenți. Kylie nu a recunoscut inițial că și-a mărit buzele, dar când schimbarea de look a devenit evidentă, aceasta a recunoscut că a apelat la injecții pentru mărirea buzelor.

Lady Gaga

La începutul carierei sale, Lady Gaga apela adesea la măști și machiaje care să-i ascundă complet fața. Apăruse chiar zvonul că Lady Gaga ar fi de fapt bărbat... Dar după ce a apelat la chirurgia estetică, Gaga s-a expus tot mai mult, iar în prezent se mândrește cu trăsăuturile sale perfecte, obținute cu ajutorul bisturiului. Cântăreața este asemănată în prezent cu celebra Marilyn Monroe, ale cărei trăsături pare să le copieze. În ceea ce privește intervențiile la care a apelat, cea mai vizibilă dintre ele este rinoplastia, operația de modificare a nasului.

Demi Moore

Demi Moore nu a fost întotdeauna actrița sexy cu trăsături de invidiat pe care o știm astăzi. La începutul carierei sale, Demi nu avea un chip fără cusur, dar cu ajutorul operațiilor estetice a reușit să devină un ideal de frumusețe pentru femeile din întreaga lume. Vedeta a investit mult în zâmbetul său, iar rezultatele sunt vizibile.

Megan Fox

Nimeni nu știe exact la ce operații a recurs Megan Fox, dar cert este că vedeta arată complet diferit față de cum era la începutul carierei. Actrița nu a recunoscut niciodată că ar fi apelat la chirurgia estetică, dar chipul său este transformat total și se zvonește că și-a definit pomeții, și-a modificat nasul și a apelat la injecții pentru mărirea buzelor. 

Blake Lively

Frumoasa actriță din serialul Gossip Girl nu a fost întotdeauna atât de frumoasă... Blake a apelat la chirurgia estetică pentru a-și subția și micșora nasul, o intervenție destul de vizibilă comparând fotografiile vechi ale vedetei cu cele din prezent. 
MAI MULT DESPRE: frumusete, vedete, operatii estetice