5 vedete care arătau ca nişte tocilari în copilărie

10 Septembrie 2016
Cu toate că acum sunt vedete şi arată excepţional, multe dintre ele erau de-a dreptul caraghioase în copilărie. Scarlett Johansson nu era deloc diva de acum!

Jennifer Garner

Jennifer Garner a avut o evoluţie spectaculoasă, dacă în copilărie arăta ca o tocilară, acum este un adevărat star. Vedeta a fost căsătorită de două ori, ultimul său soţ fiind Ben Affleck de care s-a despărţit din cauza infidelităţii acestuia.

Joe Manganiello

Joe Manganiello era un adolescent extrem de slab, spre deosebire de înfăţişarea sa actuală. Acum face furori datorită trupului său lucrat, însă doar Sofia Vergara a reuşit să îl cucerească definitiv!

Scarlett Johansson

Scarlett Johansson a trecut de la un adolescent tocilar şi cuminte la o vedetă extrem de senzuală. Transformarea actriţei este una spectaculoasă, iar trăsăturile sale speciale se datorează strămoşilor săi atât de diferiţi ca naţionalitate.

Channing Tatum

Channing Tatum a crescut şi a intrat în topul marilor vedetelor de la Hollywood. La doar 36 de ani, starul are o carieră complexă: el este actor, model, dansator şi producător de film.

Demi Moore

Demi Moore este de nerecunoscut în perioada copilăriei. Vedeta părea a fi tocilarul clasei, iar la maturitate dovedindu-se a fi rebelă şi sexy. Vedeta a avut un mariaj controversat cu Ashton Kutcher din cauza diferenţei de vârstă de 15 ani.