5 staruri cuplate cu tinere ce le-ar putea fi fiice. Steven Tyler, iubită de 20 de ani

Banii şi faima s-au dovedit a fi arme de seducţie mai eficiente decât tinereţea sau frumuseţea. Acest fapt este dovedit de numeroasele cupluri de la Hollywood, unde nu se mai ţine cont de diferenţa de vârstă. Iată cinci bărbaţii de succes care se iubesc cu femei care ar fi putut să le fie chiar fiice.

Foto: Hepta

Steven Tyler şi Aimee Preston

Starul în vârstă de 65 de ani are o nouă iubită. Solistul trupei Aerosmith s-a îndrăgostit de asistenta lui, Aimee Preston, despre care presa britanică scrie că are în jur de 20 de ani.

Iubita cântăreţului este chiar mai tânără decât fiica lui Steven, Liv. "Nu se întâlnesc prea des, dar nici nu mai au o relație strict profesională, sunt la început. Ea a lucrat cu el mai mulți ani şi se simt bine împreună", a declarat o sursă din anturajul tinerei. Rockerul a fost căsătorit de două ori, cu Teresa Barrick (între 1988 şi 2006) şi cu Cyrinda Foxe (între 1978 şi 1987), şi are trei copii.

Bradley Cooper şi Suki Waterhouse

Actorul în vârstă de 39 de ani se iubeşte cu modelul britanic Suki Waterhouse, în vârstă de 22 de ani, cu 17 ani mai tânără decât el. Suki, care este născută în aceeaşi zi cu iubitul ei celebru, este fiica unui cunoscut chirurg plastician britanic şi a renunţat la şcoală la 16 ani pentru a deveni model.

Leonardo DiCaprio şi Toni Garrn

Actorul în vârstă de 39 de ani este celebru pentru femeile cu care s-a iubit, majoritatea fiind modele. Şi actuala sa iubită este model pentru Victoria’s Secret şi are... 21 de ani. Cei doi au o relaţie de aproape un an, cunoscându-se la Festivalul de Film de la Cannes, în 2013.

Johnny Depp şi Amber Heard

Johnny Depp, în vârstă de 50 de ani, şi Amber Heard, în vârstă de 28 de ani, au anunţat recent că s-au logodit şi intenţionează să se căsătorească în toamna acestui an.

Johnny Depp, care a cunoscut-o pe Amber Heard în timpul filmărilor de la "The Rum Diary" în 2010, are deja o fiică şi un fiu din relaţia cu Vanessa Paradis.

Eddie Murphy şi Paige Butcher

După mai multe căsnicii eşuate, celebrul actor în vârstă de 53 de ani are o relaţie care durează de 2 ani cu modelul Paige Butcher, 34 de ani. Diferența de vârstă dintre fiica cea mare a actorului, Bria, și iubita acestuia este de 10 ani.