5 porecle ale vedetelor. Află cum o strigă apropiaţii pe Simona Gherghe!

11 Iunie 2014
Aproape fiecare om de pe planetă are o poreclă, un nume de scenă sau un alint. Însă, de multe ori, vedetele încearcă, pe cât posibil, să nu se afle în public ce poreclă au.

Simona Gherghe este „Sisi“

În cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena 1, Dan Capatos a afirmat că a fost, cu ocazia finalei de la Roland Garros, la Paris cu Simona Gherghe. Mai mult de atât, prezentatorul de la „Un show păcătos“ a făcut şi o confidenţă, afirmând că porecla Simonei Gherghe este „Sisi“.

Connect-R, poreclit „Scândurică“

Într-una dintre ediţiile show-ului „România dansează“, Connect-R a povestit că atunci când era mic, mama sa îi alinta într-un mod în care îl amuza pe artist. „Mama îmi spunea 'Scândurică, lemn uscat', pentru că eram foarte slab”, a afirmat cântăreţul.

Andreea Tonciu - „Rechinul“

Porecla Andreei Tonciu este „Rechinul“, însă, din câte spune vedeta, acest renume nu i se trage de la nas. „Am făcut înot mai bine de şase ani, de performanţă. Mă simt ca peştele în apă când intru în bazin, de acolo şi porecla“, a afirmat Andreea Tonciu.

Oana Roman are o nouă poreclă: „Bombonica“

La începutul acestui an, Oana Roman şi iubitul ei, Marius Elisei, s-au cununat civil, la ceremonia vedeta fiind îmbrăcată cu o rochie roz. Din cauza ţinutei, Oana Roman s-a ales cu o nouă poreclă. „Datorită acestei ţinute m-am ales cu o nouă poreclă: naşul meu îmi spune 'Bombonica'“, a spus Oana Roman.

Sorana de la A.S.I.A. este „Goe“

Sorana are o poreclă de când era mică, iar familia ei îi spune aşa în continuare: Goe. De unde i se trage acest renume? Când era mică, a călătorit cu trenul, alături de mama ei, până la Călăraşi, iar pe drum a tras semnalul de alarmă, oprind trenul undeva în câmp.