5 motive pentru care Lucian Viziru e la cuţite cu Simona Gherghe

În ultimele săptămâni, Lucian Viziru a devenit un personaj "mai" monden ca niciodată. Cunoscut drept un artist la locul lui, Viziru a şocat pe toată lumea când a readus la lumină, într-un mod mai mult decât urât, relaţia pe care a avut-o cu Tania Budi.
În ultimele săptămâni, Lucian Viziru a devenit un personaj "mai" monden ca niciodată. Cunoscut drept un artist la locul lui, Viziru a şocat pe toată lumea când a readus la lumină, într-un mod mai mult decât urât, relaţia pe care a avut-o cu Tania Budi. Acum atacă din nou, tot o femeie şi tot o blondă. Simona Gherghe, realizatoarea emisiunii "Acces direct" de la Antena 1, este mai nou duşmanul cel mai mare al fostului component al trupei Gaz pe Foc.

1. Scandal cu Tania Budi


În septembrie, invitat la emisiunea "Conferinţa de presă" de pe Antena 2, Lucian Viziru a declanşat un atac la adresa Taniei Budi, femeia care i-a fost iubită pentru câteva luni. "Cu Tania Budi, iniţial, aveam business-uri şi am ieşit de câteva ori împreună. Era mai mult o strategie de promovare reciprocă. Mai târziu s-a legat ceva între noi, dar nu pot spune că am avut o relaţie cu ea, a fost mai mult o aventură. Ea spunea că eram un tip gelos, ei bine, şi soţia mea poate să vă confirme, eu nu am fost gelos niciodată.
Din contră, Tania era cea care, dacă nu-i răspundeam la telefon, venea acasă la mine şi stătea în faţa uşii. Până nu-i deschideam şi intra, nu pleca de acolo"
. Şocată de afirmaţiile fostului iubit, Budi s-a văzut nevoită să riposteze: "Îmi pun întrebarea dacă domnul Viziru era treaz când a făcut declaraţiile acelea. Nu cred că un om în stare normală poate face declaraţii atât de deraiate de la realitate. Scurta relaţie pe care am avut-o s-a consumat acum mulţi ani şi nu-mi pot explica această ieşire decât prin prisma unei acute lipse de atenţie din partea publicului. Bănuiesc că vrea să revină în viaţa publică şi, ca mulţi alţii, încearcă să-şi facă publicitate prin calomnie. Sau poate că domnnul Viziru nu a ieşit încă din pielea unui personaj pe care l-a interpretat în ultima telenovela".

2. Frustrarea lipsei de ocupaţie


După proiectele pe care le-a avut în televiziune, din 2008, Lucian Viziru nu a mai făcut nimic. Aparent nu regretă, el declarând că nu s-ar mai întoarce în Pro nici pentru 10 miliarde de euro.
Proaspăt tătic, fostul component al trupei Gaz pe Foc a devenit, în ultima vreme, bonă pentru fiul lui. Lucian Viziru are un comportament atipic pentru un artist. După ani şi ani în care s-a aflat în lumina reflectoarelor, ca actor şi cântăreţ, Lucian a ajuns să trăiască o viaţă liniştită, mult prea tihnită pentru vârsta şi talentul său. Sau cel puţin aşa pare. "Oferte au mai fost, dar nu am vrut să discut despre bani, eu nu ma întorc acolo nici pentru 10 miliarde de euro. Oricum, acest trust are grijă de vedetele lui şi chiar fabrică vedete".

3. Relansarea noului proiect


Chiar în perioada în care a întors armele împotriva fostei iubite, Lucian Viziru declara că-şi pregăteşte relansarea: "În octombrie voi avea primul meu concert cu noua trupă 'Lucian Viziru'. E un proiect la care lucrez de câţiva ani de zile, iar acum, cu ajutorul soţiei mele, Ema, mă voi relansa. Nevasta mea e cel mai important om din viaţa mea, până şi mama şi tata mă mai supără, ea nu", a conchis vedeta.

4. Simona Gherghe, de partea Taniei Budi


Realizatoarea emisiunii "Acces direct", Simona Gherghe, nu s-a putut abţine să nu comenteze scandalul legat de Tania Budi, declanşat de Viziru. Aceasta l-a tras puţin de urechi pe solist, spunându-i că nu este deloc cavaleresc ce a făcut.
Indiferent care ar fi fost situaţia între ei, blonda consideră că declaraţiile lui Viziru nu au nicio justificare. La fel de categoric a fost şi Cătălin Botezatu, un alt fost iubit de-al Taniei Budi: "Tania a iubit câţiva bărbaţi, eu am cunoscut-o în perioada în care era foarte îndrăgostită de Dan Bittman. Dan a fost iubirea vieţii ei şi nu cred că a stat la uşa lui". Şi, ca să pună şi mai mult gaz pe foc, Viziru nu predă armele şi o atacă din nou pe realizatoarea Antena 1: "Pentru mine, ca jurnalist, Simona Gherghe este zero!".

5. Ceartă pe 1.000 de euro


Banii reprezintă un alt măr al discordiei între Simona Gherghe şi Lucian Viziru. Invitat să presteze live la emisiunea "Acces Direct", interpretul a cerut 1.000 de euro, sumă pe care postul din Băneasa a refuzat să i-o dea. "Omul ne-a cerut bani şi apoi a vrut drept la replică pentru că am spus pe post că a cerut bani. El a intrat să dea un drept la replică, l-a dat. La revedere! Iar eu am trecut la următorul invitat.
Acesta a fost Cătălin Botezatu. Cât despre bani, eu am adus probe, am arătat e-mailul. Cum adică, nu l-am plătit pe Goran Bregovic şi să-l plătesc pe Lucian Viziru? Cât despre sfaturile lui... Asta-i bună, mă învaţă Lucian Viziru pe mine să fac televiziune! Fiecare să facă ce ştie mai bine, el muzică, eu televiziune"
, a ripostat Simona Gherghe.
13 Octombrie 2011