5 imagini cu vedete din România în costume de baie. Cine e cea mai sexy?

9 August 2013
Lunile de vară se apropie de final, iar reţelele sociale sunt pline cu poze de la mare. Nici vedetele nu au făcut excepţie de la regulă şi au postat pe Facebook foarte multe fotografii în care apar mai mult dezbrăcate decât îmbrăcate.

Anna Lesko, mai sexy ca niciodată

Este una dintre cele mai frumoase femei din România, iar datorită acestui fapt are şi foarte mulţi fani. Pentru a le face pe plac acestora, Anna Lesko a postat pe Facebook mai multe poze cu ea în costum de baie, prin intermediul cărora îşi invita fanii să meargă la mare.

Andreea Mantea a făcut furori pe internet

Vedeta de la Kanal D a postat săptămâna trecută o fotografie pe Facebook în care apărea îmbrăcată doar în costum de baie. „Să aveţi un weekend răcoros, vă pup cu drag“, era mesajul divei, care a fost în vizită la o prietenă din Costa Rica.

Delia, cu fundul în sus pe plajă

Delia Matache se află în vacanţă în Seychelles, dar are grijă să-şi ţină fanii la curent cu tot ce face ea. În urmă cu doar câteva zile, cântăreaţa a postat pe Facebook o fotografie care i-a lăsat pe fani cu gura căscată.

Corina a demonstrat că nu s-a îngrăşat

După ce au apărut mai multe poze realizate de paparazzi cu artista Corina Bud părând mult mai grasă decât este, cântăreaţa a postat pe Facebook mai multe fotografii cu ea pe plajă prin care vroia să demonstreze că nu s-a îngrăşat.

Elena Gheorghe nu se mai satură de plajă

Cântăreaţa profită la maximum de zilele toride de afară şi a postat pe Facebook mai multe fotografii cu ea şi cu familia ei în timp ce îşi petrec timpul împreună la piscină.