5 declaraţii de pe Facebook care au zguduit lumea mondenă

6 Februarie 2014
Mediul virtual a devenit, în ultimul timp, locul în care vedetele îşi exprimă frustrările sau atacă verbal alte persoane, pornind adevărate scandaluri.

Mircea Solcanu doreşte moartea unui copil

Mircea Solcanu a publicat, săptămâna trecută, un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care îi ataca pe cei din familia Anghel, mai exact pe părinţii băieţelului ucis de maidanezi. „Familia Anghel! S-a inventat munca. Dacă nu vă place munca, duceţi-vă copilul să-l mănânce alţi câini, se pare că din asta trăiţi. Ce sumă aţi încasat în urma participării la emisiuni tv? Sper, însă, ca Bunul Dumnezeu să vă ia şi celălalt copil… şi nu trebuie să-l mănânce vreun căţel, există şi cancer şi leucemie şi tetrapareză“, a scris Solcanu pe reţeaua socială.

După ce a publicat mesajul, Mircea Solcanu a fost atacat de foartă multă lume în mediul virtual, dar şi de presă, iar vedeta a preferat să se închidă în casă. Mai mult de atât, el şi-a dat demisia de la Acasă TV, cu speranţa că gestul lui va dovedi cât de mult regretă cele întâmplate.

Mircea Badea şi războiul permanent cu Radu Banciu

Radu Banciu şi Mircea Badea se bat pentru audienţă, însă războiul lor merge chiar mai departe de atât. După ce s-au tot atacat prin intermediul emisiunilor pe care le modereză, Mircea Badea a început să se ia de Banciu şi pe Facebook.

După ce site-ul televiziunii Antena 1 a postat o ştire în care Banciu îl ataca pe Badea, realizatorul de la Antena 3 a luat foc. „Antena 1 îl iubeşte pe Cap de porc (n.r. Radu Banciu). Şi face tot ce poate ca să-l promoveze şi să-l facă vedetă. Iată că sunt un bun coleg şi îi ajut în acest demers minunat. Le şi promit cu aceasta ocazie celor de la Antena 1 că voi fi alături de ei în toate vicisitudinile ce sigur urmează întocmai ca cel pe care îl ridica în primetime-ul lor şi pe site-ul lor. Mult succes“, a scris Mircea Badea pe Facebook.

Huidu, ceartă cu Bendeac

După plecarea lui Mihai Bendeac de la Prima TV, între acesta şi Şerban Huidu a pornit un adevărat război. Bendeac a anunţat în trecut că pregăteşte o emisiune care să se bată de la egal la egal cu „Cronica Cârcotaşilor“, iar acest lucru nu a fost pe placul lui Huidu.

„Nu ştie ce-i pregătesc pentru toamnă. I-ar tremura chiloţii... Nu de alta, dar vom vedea, golăneşte, care pe care. Cronica lui sau noul meu show (ce are ca temă tot parodierea televiziunilor şi showbiz-ului)? Apoi, matinalul lui sau...?“, scria atunci pe Facebook Mihai Bendeac.

Cum era de aşteptat, replica vedetei de la Kiss FM şi Prima TV nu a întârziat să apară. „Știu ce vrei să faci și nu îmi tremură deloc chiloții! Dacă tu crezi că o astfel de emisiune se poate face peste noapte şi e simplu, te înşeli amarnic! Dacă era aşa simplu erau pline televiziunile până acum! Italienii nu dau licență tuturor aventurierilor care au bani. E o emisiune de opinie și nu or să vină ei să vă spună ce să faceți sau să scrieți! În plus emisiunile matale, alea fandosite de la teatru până la alea gen Bocăneț, erau PROST produse! S-a văzut cu ochiul liber că Antena, cu filme, face muuuult mai multă audiență decât cu tine pe post de buricul pământului! Și să nu te mai strădui să îmi demonstrezi ce mare și tare ești că te știu ca pe un cal breaz! Și nu înțeleg cu cine te bați eu sunt un «terminat»!“, a fost SMS-ul trimis de Huidu lui Bendeac, care la rândul său a ripostat.

„Emisiunea aia o pregătesc de 1 an. Deci stai liniștit. Publicul va decide care e mai bună. Până la urmă, asta înseamnă concurență. Nu mai are voie nimeni să parodieze bâlbele și gafele din televiziuni? Hai să vedem care poate să facă asta mai bine. Trebuie să existe şi un radio nou. Nu de alta, dar am vrea să vedem și acolo mai multă concurență. Deci, din toamnă e care pe care. PS- Dar mi-ar plăcea sa fii tu producător la show-ul asta. Să treci şi asta pe blog“, a fost replica lui Mihai Bendeac.

„Prima dată să spun aşa: dacă o pregăteşti de un an aşa cum ai pregătit ultimele tale producţii, bravo! Să îmi iei şi nişte perechi de izmene să îmi tremure şi alea, nu numai chiloţii! Cât priveşte partea de radio, ai uitat că te-am avut ceva luni coleg: atunci m-am lămurit ce îţi poate pielea şi în domeniul ăsta! Nu uita să îl iei şi pe Fernando în noul show, ar fi păcat să copiezi ceva fără el! Plus aia da concurenţă serioasă! Baftă!“, a încheiat Şerban Huidu.

Ştefan Bănică, Andreea Marin şi divorţul de pe Facebook

La începutul anului 2013, mariajul dintre Ştefan Bănică şi Andreea Marin s-a sfârşit, însă felul în care au anunţat cei doi că se despart i-a lăsat pe mulţi cu gura căscată. Pe paginile de Facebook ale celor două vedete a apărut, în acelaşi timp, acelaşi mesaj, care anunţa că Andreea Marin şi Ştefan Bănică vor divorţa şi că speră ca presa să le respecte viaţa privată.

Bendeac, la cuţite cu Badea

Mircea Badea şi Mihai Bendeac nu se au la suflet unul pe celălalt, chiar dacă au lucrat la acelaşi trust de presă. Nu doar o dată cei doi s-au certat prin intermediul paginilor de Facebook. „Mai nou, Bendeac e reprezentantul morţilor din decembrie '89?!?!!! Ăsta are nevoie de tratament urgent şi nu ambulator. Eventual prin reîncarnare. Dar am vorbit deja mult prea mult despre o formă de viaţa cu daună totală la mansardă. Mi-e scârbă de distrus“, a scris în trecut Badea pe Facebook, despre Bendeac.

Un alt episod s-a desfăşurat pe pagina de Facebook a lui Bendeac, actorul ironizându-l pe Badea. „Mircea Badea, eşti MARE! De la înălţimea ta, te poţi «c..ca» în capul meu oricând. M-am gândit să spun asta fiindcă îţi place expresia“, a scris Bendeac.