5 cupluri de vedete a căror dragoste este de neclintit

11 Ianuarie 2024

Într-o lume dominată de scandaluri și despărțiri, în special la Hollywood, există câteva cupluri de vedete ale căror relații par de neclintit.

Iată în galeria de mai jos 5 cupluri de vedete a căror dragoste este de neclintit:

Willem Dafoe și Giada Colagrande (18 ani)

Pentru Willem Dafoe și soția sa, Giada Colagrande, dragostea s-a înfiripat pe străzile fermecătoare ale Romei în 2004, iar de atunci, legătura lor nu a făcut decât să se adâncească.

Căsătoriți de 18 ani, actorul nominalizat la Oscar și regizoarea s-au întâlnit prima dată întâmplător, dar aprecierea lui Willem pentru munca Giadei a fost cea care a pregătit scena pentru relația lor de durată.

Reflectând la întâlnirea lor norocoasă, Dafoe a spus: "Știam de ea pentru că îi văzusem filmele și aveam câțiva prieteni comuni."

Colagrande, la rândul său, a recunoscut sinergia unică pe care o împărtășesc, subliniind: "Nu se comportă ca o vedetă, cel mult, ca un artist."

Dragostea lor comună pentru lumea filmului a devenit piatra de temelie a căsniciei lor de succes, Colagrande descriind colaborarea lor drept "ideală... intensă, pură, fără interferențe".

David și Victoria Beckham (26 de ani)

Sărbătorind 26 de ani de când sunt împreună și 24 de ani de căsnicie, povestea de dragoste dintre David și Victoria Beckham a devenit o poveste durabilă în lumea strălucitoare a celebrităților.

Având patru copii extraordinari drept dovadă a angajamentului lor de durată, David Beckham respinge categoric ideea că uniunea lor este doar un brand, declarând: "Suntem împreună pentru că ne iubim".

Reflectând la provocările care vin odată cu căsnicia și viața de familie, el recunoaște : "Trecem prin momente grele? Desigur. Asta face parte din relații. Face parte din căsănicii. Face parte din a avea copii. Face parte din a avea responsabilități."

Jamie Lee Curtis și Christopher Guest (39 de ani)

Jamie Lee Curtis și Christopher Guest sunt exemplul unei iubiri care a rezistat complexității unei vieți reale și imperfecte timp de 39 de ani.

Curtis recunoaște cu sinceritate provocările cu care se confruntă, afirmând: "Nu cred că avem o căsnicie ușoară. Avem o căsnicie dificilă, dar reușită."

Nicole Richie și Joel Madden (17 ani)

Cei doi împlinesc 13 ani de căsnicie și 17 ani de când se cunosc. Nicole Richie și Joel Madden, un duo dinamic atât în ​​dragoste, cât și în viață, sunt simbolul angajamentului de durată de la căsătoria lor din 2010.

Richie spune că relația lor de durată este atât de puternică datorită unei aprecieri comune pentru aceleași lucruri, evidențiind în plus romantismul lui Madden.

Madden, pe de altă parte, afirmă cu pasiune: "Ea este cea mai bună prietenă a mea. Este singura persoană pe care am întâlnit-o vreodată care este la fel de influentă asupra vieții mele ca și fratele meu Benji."

Kevin Bacon și Kyra Sedgwick (35 de ani)

Sărbătorind cei 35 de ani de căsnicie, Kevin Bacon și Kyra Sedgwick sunt un far al iubirii de durată în tărâmul imprevizibil al Hollywood-ului. Cuplul, care s- a căsătorit în 1988 și sunt părinții a doi copii, au înfruntat furtunile faimei cu simțul umorului și umilinței.

Când a fost întrebat despre secretul unei căsnicii reușite, Sedgwick a oferit un răspuns jucăuș: "Glumesc că secretul unei căsnicii reușite este să nu urmezi sfaturi de căsnicie de la celebrități. Cred că dacă ar trebui să mă gândesc prea mult la [căsnicia noastră], probabil că nu ar fi un lucru bun. Doar am avut noroc. Cred sincer că acesta este adevărul."

 

Sursă: brightside
Foto: hepta