5 bărbaţi sexy care au rămas fără iubite. Vezi cine e disponibil!

20 Noiembrie 2012
Au fost nedespărţiţi de iubitele lor timp de mai mulţi ani, însă relaţiile lor s-au terminat când nu se aştepta nimeni. Este vorba despre unii dintre cei mai atrăgători bărbaţi din showbiz, care acum sunt singuri şi disponibili.

Smiley a rămas fără Laura Cosoi

Gurile rele spun că relaţia dintre Smiley şi Laura Cosoi s-a terminat deoarece cântăreţul nu era pregătit să se căsătorească şi să aibă copii. Această informaţie nu a fost confirmată de niciuna dintre părţi, însă este cert că Smiley este acum un burlac vânat de multe femei.

Victor Slav, părăsit de Anda Adam

Şi în cazul celor doi există voci care spun că Anda Adam a renunţat la Victor Slav deoarece acesta nu vroia să întemeieze o familie. Însă, există şi persoane care au afirmat că, de fapt, Anda Adam se săturase să-l întreţină pe iubitul ei, alături de care era de 6 ani.

Liviu Vârciu, un Romeo fără Julieta

Cu toate că încearcă să pară un romantic incurabil, Liviu Vârciu nu se poate lăuda că a avut noroc în dragoste. A fost căsătorit cu Adelina Pestriţu şi are o fetiţă dintr-o relaţie anterioară, dar se pare că relaţiile serioase nu sunt făcute pentru el.

Tudor Chirilă, nicio relaţie după Andreea Raicu

Solistul trupei „Vama“ a trăit o adevărată poveste de dragoste alături de Andreea Raicu, însă acum Tudor Chirilă a rămas singur. Andreea formează un cuplu cu Horia Tecău, în timp ce Tudor este în continuare un rebel care nu se gândeşte să-şi întemeieze o familie.

Bogdan Vlădău a renunţat la Mihaela Drafta

Manechinul Bogdan Vlădău a anunţat prin intermediul reţelei de socializare Facebook că este din nou singur. El s-a despărţit de Mihaela Drafta, unul dintre motivele pentru care nu mai formează un cuplu este acela că cei doi se certau zilnic.