5 bărbaţi celebri care au slăbit foarte mult. Cum arată Mark Wahlberg acum!

Să scapi de kilogramele în plus nu este un lucru deloc uşor, nici măcar pentru cei bogaţi şi faimoşi. Cu voinţă şi sacrificii, multe vedete au reuşit să-şi schimbe stilul de viaţă, iar rezultatele au fost spectaculoase. Iată ce vedete se pot lăuda cu o nouă siluetă.

Corey Harrison

Dacă în urmă cu patru ani, starul în vârstă de 31 de ani din "Aşii amanetului", difuzat de History Channel, ajunsese la incredibila şi periculoasa greutate de 180 de kilograme, acum lucrurile stau total diferit. După ce medicul l-a atenţionat că sănătatea lui are grav de suferit de pe urma kilogramelor, Corey a apelat la chirurgi pentru o procedură de micşorare a stomacului. Vedeta a reuşit să slăbească peste 80 de kilograme. Corey, care acum cântăreşte 95 de kilograme, susţine că şi-a schimbat total stilul de viaţă din dorinţa de a nu-şi pune sănătatea în pericol.

Austin 'Chumlee' Russell

Corey Harrison nu este singurul star din "Aşii amanetului" care a învins în lupta cu kilogramele. După ce a fost martor schimbării majore prin care a trecut colegul lui, Austin 'Chumlee' Russell a trecut şi el la fapte. Starul, care cântărea 145 de kilograme, şi-a schimbat dieta şi a slăbit 45 de kilograme. "Am început de la 145 de kilograme şi am ajuns la 100. Am început prin a elimina toate alimentele procesate, exceptând muştarul. Acum moderaţia este cuvântul după care mă ghidez," a povestit starul. "De asemenea, merg la sala de gimnastică şase zile pe săptămână şi am o dietă sănătoasă, echilibrată. Îmi încep fiecare zi cu un smoothie," a adăugat Austin.

Mark Wahlberg

Actorul în vârstă de 43 de ani a slăbit 27 de kilograme pentru a juca rolul unui profesor de literatură dependent de jocuri de noroc, în filmul "The Gambler", de Rupert Wyatt. Wahlberg a ajuns, de la 88 de kilograme, la 61 de kilograme, combinând o dietă proteică cu activitatea fizică susţinută.

"Am început de la 88 de kilograme şi am ajuns la 61 de kilograme, urmând o dietă bazată pe lichide. Apoi mi-am schimbat programul de antrenament şi am renunţat la vin, pâine şi paste. Acum consum porţii mici de proteine în timpul zilei şi sar coarda", a declarat actorul pentru revista People.

Filmul "The Gambler" va avea premiera în 2015.

Jake Gyllenhaal

Actorul în vârstă de 33 de ani a slăbit aproximativ zece kilograme pentru rolul din thrillerul "Nightcrawler", în care interpretează rolul unui jurnalist însărcinat cu investigarea criminalităţii din Los Angeles, alături de Bill Paxton şi Rene Russo, în regia lui Dan Gilroy. Jake Gyllenhaal, considerat unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood, a renunţat şi la celebra sa barbă pentru rol, astfel că rezultatele dietei se pot observa foarte bine şi pe figura starului.

Matthew McConaughey

Rolul din "Dallas Buyers Club" a fost unul dificil pentru Matthew McConaughey, iar sacrificiile pe care le-a făcut pentru acest film i-au adus un Oscar. Starul în vârstă de 44 de ani a slăbit 22 de kilograme pentru a intra în pielea lui Ron Woodruff, un cowboy texan diagnosticat cu HIV. După încheierea filmărilor pentru "Dallas Buyers Club", Matthew şi-a păstrat noua siluetă.