5 anonimi deveniţi vedete datorită reclamelor. Ce fac în viaţa reală?

25 Noiembrie 2013
Multe persoane spun că urăsc reclamele de la televizor şi că ar vrea ca filmele şi emisiunile preferate să nu mai fie întrerupte de pauze publicitare, însă cu toţii reţinem feţele celor care joacă în reclame.

Fie că este vorba despre o reclamă la un restaurant de tip fast-food, la un magazin de electrocasnice sau la o firmă de telefonie mobilă, cu cât sunt mai inventive reclamele, cu atât ne rămân mai mult în minte personajele care apar în ele.

Paul Maximus este, de fapt, actorul Paul Ipate

Reclamele de la Vodafone în care sloganul era „Maxim, am spus“, au rămas în memoria tuturor oamenilor care le-au văzut. Unul dintre actorii principali era Paul Ipate, denumit în reclamă Paul Maximus.

Cu toate că publicul îl recunoaşte pe stradă datorită reclamelor, Paul este actor, jucând pe scena teatrului încă de la vârsta de opt ani. Paul Ipate s-a născut pe 17 martie 1985 în Bucureşti şi a absolvit Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L. Caragiale Bucureşti, secţia Actorie. Din timpul studenţiei, Paul a început să joace în câteva piese de teatru, precum „A fost odată în Brooklyn“, „Chiriţa ot Bârzoieni“ şi „Ferdinand al VIII-lea“, pe scena unui important teatru bucureştean, Teatrul de Comedie, notează cinemagia.ro. „Hârtia va fi albastră“ reprezintă debutul lui Paul în lungmetraj.

Ioana Blaj se iubeşte acum cu Ducu Ion

Partenera lui Paul Ipate din reclamele la Vodafone era actriţa Ioana Blaj, care la acea vreme era şi iubita actorului. Ioana Blaj este născută pe 15 februarie 1987, iar în prezent este iubita lui Ducu Ion, fostul soţ al Dianei Dumitrescu.

Ioana a jucat, de-a lungul carierei, în mai multe filme, printre care „Marţi, după Crăciun“ şi „Cumpărături de ultim moment“, dar şi în mai multe piese de teatru, cum ar fi „Pescăruşul“ şi „Asta-i tinereţea noastră“.

Ghiţă Ciobanul este... cioban

Poate cel mai mediatizat personaj de reclamă din ultimele şase luni, Ghiţă Ciobanul este de profesie... cioban. Pe numele lui real Gheorghe Dănuleţiu, ciobanul din Jina a fost ales de Vodafone pentru a apărea în reclame după o preselecţie la care au participat zece candidaţi.

Reclama i-a adus ciobanului faimă, dar a devenit şi subiect de tabloid. Presa de scandal din România a vrut să afle ce face Ghiţă în viaţa de zi cu zi, iar ziarele şi site-urile din ţara noastră au preluat mai multe poze cu familia ciobanului. Acest lucru nu i-a făcut rău lui Gheorghe Dănuleţiu, deoarece în cele mai recente reclame apare chiar alături de părinţii lui şi de soţia sa.

Mihai Bobonete a spart seminţe până a ajuns la Pro TV

Unul dintre cei mai apreciaţi comedianţi din România în acest moment este Mihai Bobonete. Bobiţă din Las Fierbinţi, cum mai este el cunoscut de publicul larg, s-a făcut remarcat mai întâi pe scenele de stand-up comedy din Bucureşti, însă adevăratul succes l-a cunoscut după ce a apărut în reclamele de la seminţele Nutline.

Mihai Bobonete este în prezent actor la Pro TV, face în continuare stand-up comedy şi apare în reclamele cu mici de la McDonald's.

Dorele, eşti cascador?

Cine nu îl ştie pe Dorel? Este celebrul personaj din reclamele la coniacul Unirea. Pe numele său real Aurel Boaţă, Dorel este antrenor de călărie şi cascador. Acesta are 40 de ani şi spunea, într-un interviu pentru Cancan, că ar vrea să plece din România.