4 vedete fericite că au scăpat de foştii iubiţi. Cine are din nou o relaţie?

28 Octombrie 2014
Relaţiile din lumea mondenă sunt mai complicate decât orice altă relaţie şi, deşi unele par a fi relaţii perfecte, la un moment dat lanţul iubirii se rupe şi celebrităţile afirmă că abia aşteptau să scape de parteneri.

Daniela Crudu afirmă că acum este cea mai frumoasă perioadă din viaţa ei

Vedeta de la Antena 1 s-a iubit, timp de aproximativ trei ani de zile, cu fotbalistul Mihai Costea, care era foarte gelos şi foarte posesiv. După ce a aflat că acesta o înşela, Daniela Crudu s-a despărţit de sportiv şi nu mai vrea să audă de el.

„E cea mai frumoasă perioadă din viaţa mea. Trei ani parcă nici n-am trăit. Acum nu am pe nimeni, însă abia aştept să mă îndrăgostesc din nou. Vreau un bărbat care să-mi excite intelectul, cu care să vorbesc şi care să nu mă plictisească“, i-ar fi spus Daniela Crudu unui prietene.

Andreea Tonciu se simte bine singură

Andreea Tonciu şi Nicolae Mitea s-au despărţit, în acest an, definitiv, după cum spun chiar ei. În urmă cu mai puţin de o lună de zile, Andreea Tonciu a afirmat că se simte bine singură.

„Sunt singură şi mă simt foarte bine aşa. Nu vreau acum niciun iubit, nu îmi caut o nouă dragoste“, a spus vedeta.

Andreea Bălan se iubeşte cu un american

După despărţirea de Keo, care o înşela cu Misty, Andreea Bălan şi-a refăcut viaţa alături de un american pe care l-a cunoscut prin intermediul verişoarei ei.

„Sunt îndrăgostită de călătorii. După un eşec trebuie să apară şi fericirea. Viaţa merge înainte“, a spus artista după ce s-a despărţit de Keo.

Inna nu a fost tristă după ce s-a despărţit de Lucian

Anul trecut, Inna s-a despărţit de iubitul ei, Lucian Ştefan, care îi era impresar. Acesta se iubea cu o tânără elevă, iar Inna a aflat acest lucru. Dacă, iniţial, în presă au apărut zvounri potrivit cărora Inna ar suferi, după un timp artista le-a demonstrat tuturor că este fericită că a scăpat de iubitul ei.