4 vedete din România ţinute sub papuc de parteneri. Cum au reacţionat?

20 Februarie 2015
Nu toate relaţiile sunt doar lapte şi miere, iar unele vedete au simţit acest lucru pe pielea lor. Unele celebrităţi sunt foarte geloase şi posesive, iar acest lucru îşi pune amprenta peste relaţiile lor.

Lavinia Pârva, îndepărtată de prietene

Este bine cunoscut trecut tumultuos al lui Ştefan Bănică în relaţii, însă Lavinia Pârva credea că îl poate linişti pe cântăreţ. Din păcate pentru ea, planul ei nu a dat roade, iar Bănică a avut grijă ca aceasta să se îndepărteze încet, dar sigur de prietenele ei.

„De când e cu Ştefan Bănică, Lavinia a rupt legătura cu toate prietenele vechi“, a spus, pentru WOWbiz, o persoană din lumea artistică.

Cruduţa nu mai avea voie în cluburi

Relaţia dintre Daniela Crudu şi Mihai Costea a fost una destul de ciudată încă de la început. Cei doi se iubeau foarte mult, iar Cruduţa a renunţat să mai apară în emisiuni şi să mai meargă în cluburi, după ce iubitul ei i-a spus că nu vrea să o mai vadă dezbrăcată în public.

În ciuda acestor lucruri, Daniela Crudu a fost acuzată, nu doar o dată, că face sex pe bani, iar până la urmă relaţia cu fostbalistul a luat sfârşit.

Cabral nu iese din vorba nevestei

Glumeţ din fire, Cabral mai oferă, din când în când, pe blogul personal, detalii despre viaţa lui de familie. În trecut, el a recunoscut că este ţinut sub papuc. „Eu m-am însurat şi, cu toate că sunt campion la văicăreală, sunt bine aici, sub papuc“, a scris vedeta pe blog.

Ilie Năstase, jignit de soţie

Cunoscut ca un mare Don Juan, Ilie Năstase a fost pus cu botul pe labe de Brigitte Sfăt, actuala lui soţie. Nu doar o dată, apropiaţii cuplului au afirmat că fostul sportiv nu are niciun cuvânt de spus în faţa acesteia. Mai mult decât atât, cei doi au fost surprinşi, în trecut, în timp ce Brigitte îi adresa cuvinte dure în public lui Năstase.