4 vedete care se dau gravide ca să fie în centrul atenţiei

21 Noiembrie 2014
Celebrităţile din ţara noastră ar face orice pentru a fi mereu pe prima pagină a tabloidelor. În ultimul timp, anumite vedete chiar au inventat că au rămas însărcinate, pentru a fi din nou în atenţia presei şi a publicului.

Simona Sensual este fericită şi vrea să fie mamă

După despărţirea de Maharu, despre Simona Sensual nu prea s-a mai auzit nimic. Zilele trecute, ea a vorbit la Kanal D despre presupusa ei sarcină, afirmând însă că nu vrea să vorbească despre cel care a lăsat-o însărcinată.

„Băiatul cu care sunt este ceea ce îmi doresc. Nu este vorba de fostul, de Maharu. Nu contează ce o să fie copilul, fată sau băiat, sănătos să fie. Am o superstiţie în acest sens şi ştiu că nu e bine să te gândeşti la nume sau la ce o să fie înainte să se nască. Sunt fericită şi chiar îmi doresc să fiu mamă“, a spus vedeta.

 După aproximativ 24 de ore de la aceste declaraţii, Simona Sensual s-a răzgândit şi a afirmat că nu este gravidă. „Li se mai întâmplă şi altor femei să creadă că sunt însărcinate şi să se dovedească la câteva zile contrariul. Aşa mi s-a întâmplat şi mie. A fost o eroare de calcul. M-am pripit. Aş vrea să fiu, îmi pare foarte rău că nu voi deveni mămică. Am avut ghinion, ce să zic! Mai încerc“, a spus Simona Sensual.

Andreea Mantea, gravidă cu fostul iubit

Săptămâna trecută, în presă au apărut informaţii potrivit cărora Andreea Mantea ar fi gravidă cu Cristi Mitrea, câştigătorul de la „Burlăciţa“ şi totodată fostul ei iubit. „Andreea a aflat recent că este însărcinată. O să păstreze copilul indiferent dacă se va împăca sau nu cu Cristi“, le-ar fi spus o prietenă de-a Andreei celor de la Spy News.

Apropiaţii lui Cristi Mitrea sunt însă de părere că totul a fost premeditat de Andreea Mantea. „Pentru el, povestea cu copilul nu este importantă. Dimpotrivă, consideră că bruneta a făcut totul premeditat! În viziunea lui, a rămas însărcinată doar pentru a-l lega de ea! Nu are intenţia de a relua relaţia cu bruneta, e hotărât“, a spus un apropiat de-al sportivului.

Oana Lis spune că este însărcinată, dar nu Viorel este tatăl

La începutul lunii octombrie, Oana Lis afirma că este gravidă. De atunci şi până astăzi, soţii Lis au tot apărut la emisiuni mondene, deoarece Oana a afirmat că nu Viorel este tatăl copilului.

La o lună după ce a dezvăluit că este gravidă şi că nu Viorel Lis este tatăl, Oana Lis a schimbat povestea, deoarece apăruse şi un amant, care spunea că el a lăsat-o însărcinată pe Oana. „Nu am avut nicio relație cu omul acesta. Nu știu la ce se referă. E copilul soțului meu“, a afirmat Oana Lis.

Oana Zăvoranu şi copilul lui Pepe

Atunci când s-a despărţit de Pepe, Oana Zăvoranu a afirmat că era gravidă cu soţul ei, dar că a făcut avort spontan. Pepe a negat vehement acest lucru, afirmând că Oana minte.

„A fost însărcinată, dar în urmă cu şase ani, când a făcut avort voit“, a spus Pepe.