4 vedete care n-au avut succes în SUA. De ce s-au întors în România?

13 Octombrie 2014
În România au devenit celebre, apoi au ales să plece peste hotare, în speranţa că vor câştiga mai mulţi bani şi vor trăi mai bine. Din păcate pentru ele, dive precum Lili Sandu, Claudia Pavel şi Anamaria Ferentz nu au avut succes în străinătate şi au revenit în România.

Lili Sandu a cântat în pub-uri, acum lucrează la Antena 1

Lili Sandu s-a iubit în România cu mai mulţi bărbaţi potenţi financiar, după care a plecat în SUA, în speranţa că va ajunge actriţă la Hollywood.

Din păcate pentru ea, a ajuns să cânte în pub-uri, devenind o anonimă. Acum, ea s-a întors în România şi este, alături de Victor Slav, coprezentatoare la emisiunea „Dansează printre stele“, de la Antena 1.

Anamaria Ferentz a revenit în muzică

După o perioadă destul de îndelungată de pauză, Anamaria Ferentz şi-a făcut curaj şi a revenit în muzică. Săptămâna trecută, ea a lansat videoclipul piesei „Mai are“, deoarece în SUA, în ultimii ani, a trebuit să aibă trei joburi în acelaşi timp, pentru a se putea întreţine.

Cream, actriţă principală în filmul „Terapie pentru crimă“

Plecată de mai mulţi ani în Statele Unite, acolo unde şi-a întemeiat o familie, Claudia Pavel, cunoscută publicului larg sub numele de Cream, a revenit de curând în România.

Aceasta a lansat o nouă melodie şi este actriţa principală din filmul „Terapie pentru crimă“, care rulează în toate cinematografele din ţară.

Andreea Antonescu nu reuşeşte să se reinventeze

Andreea Antonescu şi soţul ei au plecat, în urmă cu mai mulţi ani, în SUA. Deoarece acolo nu a dus viaţa pe care spera să o trăiască, în presă au apărut informaţii potrivit cărora artista urmează să divorţeze.

Până acum, ea nu a divorţat, ba chiar a negat că va face acest lucru, însă s-a întors în România şi a participat la mai multe emisiuni de scandal, vorbind despre relaţia Andreei Bălan, fosta ei colegă de trupă.