4 dependenţe ale vedetelor din România. Află la ce nu pot renunţa!

23 Martie 2015
Fiecare om are anumite vicii, unele cu care ne mândrim, altele de care ne este ruşine. Şi celebrităţile au dependenţe, iar unele au devenit publice.

Adrian Mutu ia laxative

Unul dintre cei mai mari sportivi ai României a ajuns la finalul carierei, iar acest lucru se resimte şi asupra siluetei lui Adrian Mutu. Fostul decar al naţionalei de fotbal s-a îngrălat şapte kilograme, notează cei de la Libertatea, iar din această cauză a apelat la ajutorul laxativelor.

„A ajuns să fie dependent de ele. Ia câte patru în fiecare seară, cam la o oră după masă. Nu ia orice pastile, ci unele anume aduse din Italia. Doar în alea are încredere, pentru că nu au efecte adverse”, a spus, pentru Libertatea, un apropiat al fotbalistului.

Connect-R nu renunţă la tatuaje

La sfârşitul anului trecut, în cadrul unei ediţii a show-ului „Next Star“, Connect-R a dezvăluit care este marea lui dependenţă. „Sunt Ştefan Mihalache şi sunt dependent de tatuaje. Ce bine că s-a născut fata mea, că o să-mi mai pot face încă unul”, a spus atunci artistul.

Trăistariu îşi face multe selfie-uri

Mihai Trăistariu şi-a uimit fanii cu zecile sau poate chiar sutele de selfie-uri pe care şi le-a făcut în ultimul timp. El a devenit dependent de acest tip de fotografii, afirmând că îşi face atâtea selfie-uri deoarece se simte un bărbat frumos.

„Îmi vine să urlu de fericire că nu mai simt urâţenia din sufletul meu, care se instalase încă din copilărie! Sunt un tip mişto! Păcat că n-am realizat asta mai demult“, a scris Trăistariu pe pagina lui de Facebook.

Viorel Lis nu poate renunţa la „păcănele“

Nu doar o dată, atât Oana Lis, cât şi Viorel Lis au recunoscut public că fostul primar al Capitalei este dependent de jocurile de noroc, mai exact de faimoasele „păcănele“. Pasiunea lui Viorel Lis a mers atât de departe încât şi-a cumpărat propriul aparat, pe care l-a instalat acasă.