4 bărbaţi sexy şi celebri care nu au noroc în dragoste

1 Decembrie 2014
Lumea mondenă din România este plină de masculi cu priză la public şi în special la domnişoare frumoase. Din păcate, există şi unii bărbaţi celebri care nu au deloc noroc în dragoste.

Smiley nu poate să menţină o relaţie stabilă

După despărţirea de Laura Cosoi, Smiley nu a mai avut, oficial, nicio iubită. Tabloidele au scris că artistul s-ar iubi ba cu o dansatoare, ba cu o fostă concurentă de la „Vocea României“, însă el afirmă că este singur.

„În momentul ăsta e foarte greu să menţin o relaţie stabilă, pentru că nu am timp pentru asta. Vreau să construiesc ceva care să rămână, să fac multă muzică. Am o grămadă de artişti de care mă ocup. Totul e relativ, în unele situaţii te îndrăgosteşti la prima vedere, în alte situaţii e o relaţie care se construieşte în timp, bazată pe alte lucruri. Şi acum mai sufăr din dragoste, voi credeţi că scriu aşa, din nimic?“, a spus Smiley, la Antena Stars.

Liviu Vârciu a recunoscut că este un ghinionist

Singura împlinire din punct de vedere sentimental a lui Liviu Vârciu pare să fie Carmina, fetiţa lui. Din punct de vedere al relaţiilor, vedeta a avut numai ghinion, iar după divorţul de Adelina Pestriţu nu şi-a mai găsit deloc jumătatea.

Chiar dacă este înconjurat mereu de femei frumoase, Vârciu a recunoscut în trecut că are ghinion în dragoste. „Mama mi-a dat de toate, nu şi noroc în dragoste“, a spus Liviu Vârciu.

Adrian Cristea, părăsit de toate femeile

La fel ca şi în situaţia lui Liviu Vârciu, se pare că cea mai mare realizare a lui Adrian Cristea este Rania, fetiţa lui şi a Denisei Nechifor. Pe lângă relaţia cu Denisa şi cea cu Bianca Drăguşanu, „Prinţul“ a avut numai ghinion în dragoste, chiar dacă presa tabloidă a scris că ar fi unul dintre cei mai buni bărbaţi în dormitor.

Cristian Boureanu, înşelat de toate soţiile

Politicianul s-a despărţit recent de Valentina Pelinel, după ce în presă au apărut informaţii că aceasta îl înşela cu Cristi Borcea. Înainte de relaţia cu Valentina Pelinel, Boureanu a mai fost căsătorit o dată, însă soţia lui a plecat cu naşul de cununie, Sebastian Vlădescu.