15 vedete care şi-au asigurat diferite părţi ale corpului lor pentru milioane de dolari

15 August 2017
Să îţi asiguri o parte a corpului este o modă în rândul vedetelor, dar şi o necesitate pentru unele dintre ele. Ce zici că Miley Cyrus şi-a asigurat limba?

Multe dintre ele şi-au asigurat picioarele, posterioarele sau chiar sânii. În general, celebrităţile nu riscă să-şi piardă cariera din cauza a ceea ce se poate întâmpla pe parcursul vieţii, drept urmare acest obicei a devenit crucial pentru ele!

Iată 15 de vedete care şi-ai asigurat diferite părţi ale corpului lor:

Rihanna

Vedeta are picioarele asigurate pentru 1 milion de dolari. Ca şi cântăreţ, lucrurile pot merge uneori prost pe scenă, o cădere simplă sau un pas greşit îi poare crea neplăceri mari.

Tina Turner

Vedeta a decis să îşi asigure picioarele pentru 3 milioane de dolari. La cât a dansat, cu siguranţă ar fi putut fi în pericol!

Miley Cyrus

Nu ar trebui să te surprindă faptul că Miley şi-a asigurat limba, însă ea a făcut-o pentru 1 milion de dolari. Dacă cineva i-ar tăia limba, ar fi clar, dar e posibil ca artista să primească bani buni doar dacă şi-ar arde limba după o ceaşcă de ceafea fierbinte.

Taylor Swift

Cântăreaţa şi-a asigurat picioarele pentru 40 de milioane de dolari, ele merită cu siguranţă la cât de uimitoare sunt! Asigurarea acoperă toate problemele medicale care ar putea să îi afecteze aspectul picioarelor, cum ar fi vânătăi, leziuni permanente, oase rupte sau orice care ar putea lăsa cicatrici.

Mariah Carey

Vedeta nu şi-a asigurat vocea precum ai crede, ci picioarele. Suma vehiculată este de 1 miliard de dolari în cazul în care aceasta ar suferi orice tip de accident din care se poate alege cu zgârieturi sau vânătăi pe picioare.

Madonna

Vedeta şi-a asigurat sânii pentru 2 milioane de dolari. Poate că acele sutiene ciudate pe care le poartă la spectacole chiar ar putea fi periculoase!

Julia Roberts

Actriţa este cunoscută pentru zâmbetul ei nu ar vrea să îl piardă niciodată. Ea şi-a asigurat buzele şi dinţii pentru 30 de milioane de dolari. Orice dinte ciobit sau orice afecţiune medicală sunt acoperite de această poliţă.

Jennifer Love Hewitt

Actriţa şi-a asigurat sânii, mai ales că aceştia ar fi reali şi nu ar vrea să fie răniţi într-un accident.

Holly Madison

Fosta iubită a lui Hugh Hefner şi-a asigurat sânii pentru 1 milion de dolari. Această asigurare ar putea acoperi o gamă largă de elemente, cum ar fi operaţii estetice nereuşite sau neplăceri create de implanturile respective.

Heidi Klum

Supermodelul şi-a asigurat picioarele pentru 2 milioane de dolari, iar aceşti bani ar putea să îi primească în cazul oricărui accident, mai ales dacă ar cădea pe podium.

David Beckham

Poliţa de asigurare a starului de fotbal acoperă întreg corpul său, iar suma este de aproximativ 195 milioane de dolari. Aceasta este consierată cea mai mare poliţă de asigurare cu caracter personal din istoria sportului. David nu risca să fie rănit în niciun fel!

Daniel Craig

Actorul britanic şi-a luat o poliţă de asigurare de 9,5 milioane de dolari pentru a se proteja împotriva pierderii aspectului corpului său. Cascadoriile pe care le face l-ar putea pune în pericol.

Kylie Minogue

Vedeta şi-a asigurat posteriorul pentru 5 milioane de dolari. Vârsta îşi poate pune amprenta asupra feselor, aşa că de ce să rişte?

Jennifer Lopez

J. Lo şi-a asigurat posteriorul pentru 300 milioane de dolari, iar aceşti bani îi va primi în cazul în care ar apărea orice defecte medicale pe parcursul carierei sale, cum ar fi exces de celulită sau zgârieturi.

Tom Jones

Conform unor zvonuri, vedeta şi-ar fi asigurat părul de pe piept, deşi cei mai mulţi bărbaţi vor să scape de această corvoadă. Suma vehiculată ar fi de 7 milioane de dolari, de necrezut, nu?