15 oameni obişnuiţi care seamănă perfect cu vedetele. Îi poţi confunda cu uşurinţă!

11 August 2017
Potrivit statisticilor, în lume există cel puţin o persoană care seamănă uimitor de bine cu tine.

Iată 15 oameni obişnuiţi pe care îi poţi confunda cu uşurinţă cu unele vedete:

Ryan Gosling

Johannes Laschet este un blogger de modă și un student la drept din Germania. Acest tip a obținut faima datorită asemănării sale ciudate cu celebrul actor Ryan Gosling.

Audrey Hepburn

Dublura lui Audrey Hepburn, Charlotte Tighe, are un stil care îi permite să aleagă haine în stiluri retro.

Ariana Grande

Jacky Vasquez este des confundată cu cântăreața de muzică pop, Ariana Grande, și este adesea bombardată de fanii ei care doresc o poză cu idolul lor.

Katy Perry

Francesca Brown îi poate induce în eroare chiar şi pe cei mai mari fani ai lui Katy Perry. Această tânără doamnă dorește să înceapă o carieră în actorie și speră că asemănarea ei cu faimoasa cântăreaţă nu-i va distruge planurile.

Cara Delevingne

Cu sprâncenele ei groase și trăsăturile feței, Olivia Herdt arată exact ca modelul și actrița Cara Delevingne. Locuiește în Uruguay, practică yoga și are propriul canal de YouTube.

Megan Fox

Modelul brazilian Cláudia Alende este la fel de atractivă ca Megan Fox.

Taylor Swift

Dublura lui Taylor Swift trăieşte în Kansas, SUA. April Gloria este un cosplayer talentat și este fericită să accentueze această asemănare prin imaginea și machiajul ei.

Emma Watson

Bloggerul britanic Megan Flockhart iubește să imite diferite personaje de filme. Transformarea ei în Hermione Granger (interpretată de Emma Watson) din franciza de film Harry Potter este cu adevărat remarcabilă.

Miley Cyrus

Cu stilul ei luminos și îndrăzneț, dublura lui Miley Cyrus a câștigat aproape 30.000 de adepți pe Instagram datorită asemănării izbitoare.

Selena Gomez

Acest model frumos din Malaezia este mândru de asemănarea cu Selena Gomez. Fata are deja o carieră şi a jucat într-un film în ţara sa.

Adele

Ellinor Hellborg este un blogger de frumusețe și un make-up artist din Suedia. Fotografiile ei au devenit virale imediat ce le-a postat pe Instagram.

Leonardo DiCaprio

Geamănul suedez al lui Leonardo DiCaprio este un model şi un împătimit al skateboardului. Acesta seamănă perfect cu DiCaprio atunci când juca ca în Titanic.

Britney Spears

Michaela Weeks este dublura oficială a celebrei cântăreţe Britney Spears. Ea are propriul program şi adesea merge în turnee.

Ed Sheeran

Dublura lui Ed Sheeran, Ty Jones, se regăseşte pe Instagram sub numele de geamănul diabolic al lui Ed.

Arnold Schwarzenegger

Iată-l pe Arnold Schwarzenegger, însă de altă rasă.