15 ipostaze în care nu l-ai văzut niciodată pe Dr. Oz. Imagini inedite!

30 Mai 2013

Nu cred că l-ai văzut vreodată pe Dr. Oz la cules de mere sau cu o tavă cu friptură în mână. Descoperă multe alte imagini de familie inedite cu un Dr. Oz aşa cum nu l-ai văzut niciodată!

Sursă foto: facebook.com

 

2013: A sărbătorit cu friptură încheierea filmărilor pentru sezonul 4 din emisiunea sa

Luna aceasta s-au înheiat filmările la cel de-al patrulea sezon din emisiunea "The Dr. Oz Show", iar Dr. Oz şi echipa sa au sărbătorit cu puţină friptură. Chiar şi Dr. Oz recunoaşte că a mâncat friptură, dar cu moderaţie, după cum precizează pe facebook ca explicaţie pentru poză.

2012: Împreună cu fiica sa înotând într-un lac vulcanic

Poza este făcută în august 2012 în timpul unei vacanţe împreună cu familia. Dr. Oz se bălăceşte într-un lac vulcanic împreună cu fiica sa Arabella.

2012: La pescuit cu fiul său, Oliver

În august 2012 în timpul unei vacanţe petrecute în Turcia, Dr. Oz a fost cu fiul său, Oliver la pescuit. În explicaţia foto a precizat că au aplicat trucurile bunicului lui Oliver (tatăl lui Dr. Oz) care are 86 de ani.

2012: Cu un platou imens, plin cu paste şi sos de roşii

Tot din vacanţa din 2012, Dr. Oz a postat pe pagina lui oficială de Facebook o fotografie în care apare cu un platou imens de paste cu sos de roşii, dar şi un ghiveci cu ardei iuţi roşii. La explicaţia foto el a precizat că pastele cu sos de roşii nu sunt rele pentru sănătate atâta vreme cât sunt consumate în cantitate mică şi gătite al dente ca să aibă un indice glicemic mai scăzut.

El recomandă asocierea pastelui cu ardeiul iute, deoarece capsaicina din el reduce apetitul culinar, dar şi sos de roşii pentru că licopenul din tomate protejează pielea de arsurile solare.

2012: Dr. Oz cu o farfurie plină de alune de pădure

O fotografie care-l surprinde pe Dr. Oz în Italia cu o farfurie plina de alune de pădure crude pe care le consumă alături de salate. El precizează la explicaţia foto că alunele de pădure sunt o sursă bună de proteine şi grăsimi sănătoase.

2012: La o pedichiură cu peşti în timpul unei vacanţe

"Trebuia să o încerc şi eu", scrie Dr. Oz ca explicaţie pentru poza în care apare la o şedinţă de pedichiură cu peşti.

Oprah Winfrey nu are puls pentru că ... este din ceară

În august 2011, Dr. Oz a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care îi ia pulsul lui Oprah Winfrey. "Foarte convingătoare, dar nu-i bate inima", spune Dr. Oz ca explicaţie la fotografie cu el şi copia de ceară care o întruchipează pe prietena sa, celebra Oprah Winfrey.

2009: Dr. Oz în Portugalia stând în cap

În vacanţa din 2009 petrecută alături de familie în Portugalia, lui Dr. Oz i-a venit cheful să stea în cap. Cică e bine pentru sistemul limfatic, mai acumulează nişte vitamina C şi i-a făcut de ruşine pe copiii săi, după cum comentează el la propria-i fotografie.

2009: Pupici de la două dintre fiicele sale

După ce a promis să nu mai repete niciodată în public experienţa cu statul în cap, două dintre fetele sale l-au pupat.

2009: Relaxare sub o cascadă

În 2009, Dr. Oz a postat o fotografie în care se relaxează sub o cascadă, în Turcia.

2009: După un meci de baschet cu prietenii

2013: Bătaie în zăpadă cu fiul său, Oliver

S-au bătut cu zăpadă şi au construit un iglu în curtea casei, bucurându-se de zăpada care a căzut în New Jersey în februarie 2013.

2012: Cu puloverul de Crăciun

Dr. Oz a postat o fotografie cu puloverul său festiv de iarnă.

2012: Dr. Oz cu mustaţă pentru o campanie

Şi-a lăsat barbă pentru că luna noiembrie este considerată ca fiind una de conştientizare a afecţiunilor prostatei. Ca sensibilizare a publicului toţi bărbaţii sunt invitaţi să-şi lase barba să crească.

2012: La cules de mere cu fiica sa, Zoe

În noiembrie anul trecut, Dr. Oz a fost la cules de mere împreună cu fiica sa, Zoe.