12 vedete care au pășit pe covorul roșu aproape dezbrăcate

10 August 2017
Starurile adoră să fie în centrul atenției și să stârnească tot felul de controverse, iar rochiile transparente sau decupate le ajută să obțină efectul dorit. Iată câteva vedete care au pășit aproape goale pe covorul roșu:
 
Foto: more.com 

Rihanna

Rihanna și-a făcut apariția la o gală de modă în 2014 purtând o rochie complet transparentă, decorată cu cristale. Ținuta ei a fost zile la rândul pe prima pagina a publicațiilor din întreaga lume.

Amber Rose

Starleta Amber Rose, fosta iubită a rapperului Kanye West, a defilat în 2014, la Gala MTV Video Music Awards într-o rochie realizată în totalitate din lanțuri, care îi lăsau cea mai mare parte a corpului la vedere.

Rose McGowan

Actrița Rose McGowan a atras fără îndoială toate privirile pe covorul roșu la Gala Premiilor MTV din anul 1998. Vedeta a purtat o rochie din franjuri rare, care îi lăsa tot corpul la vedere.

Jennifer Lopez

Jennifer a făcut senzație la Gala Premiilor Grammy din anul 2000. Actrița și cântăreața a purtat o rochie cu un decolteu efectiv până la buric. De asemenea, materialul cu imprimeuri botanice era semitransparent, astfel încât și picioarele vedetei erau complet vizibile.

Jennifer Lopez

O altă apariție extrem de sexy a lui Jennifer Lopez a fost cea de la Gala Met din 2015. Artista a purtat o rochie vișinie realizată din material transparent pe laterale, care i-a lăsat coapsele și șoldurile la vedere.

Lil Kim

Cântăreața Lil Kim aproape că și-a expus un sân la Gala VMA din 1999. Vedeta a purtat o salopetă din material lila cu aplicații din paiete, care îi lăsa la vedere sânul stâng.

Rumer Willis

Rumer, fiica cea mare a lui Demi Moore și a lui Bruce Willis, a purtat la Gala ELLE din 2014 o fustă care lăsa la vedere o mare parte a pulpelor și coapselor. Deși ținuta vedetei a fost interesantă, aceasta și-a ales greșit lenjeria intimă, care a devenit astfel vizibilă.

Beyonce

Și Beyonce a șocat la Gala Met din 2015. Celebra cântăreața a purtat o rochie complet transparentă, iar zonele intime i-au fost acoperit doar prin aplicații din paiete și cristale pe materialul transparent.

Elizabeth Hurley

În 1994, la premiera filmului "4 nunți și-o înmormântare", actrița Elizabeth Hurley a șocat purtând o rochie cu un decolteu foarte adânc și crăpături pe laterale susținute prin cleme de tipul acelor de siguranță.

Rita Ora

La petrecerea Vanity Fair după Gala Premiilor Oscar din 2015, cântăreața britanică Rita Ora și-a făcut apariția purtând o rochie lungă, neagră, cu zone mari transparente pe lateralele corpului.

Alessandra Ambrosio

Pentru petrecerea care a avut loc după show-ul Victoria's Secret din 2014, supermodelul brazilian Alessandra Ambrosio a ales o rochie transparentă, cu material opac plasat în zone "strategice".

Miley Cyrus

Și Miley Cyrus a purtat o rochie de tip bandaj, cu bretele care îi acopereau o mică parte a sânilor. Actrița și cântăreața a pășit aproape dezbrăcată pe covorul roșu la amFAR Inspiration Gala din anul 2014.
MAI MULT DESPRE: vedete, moda, rochii, dezbracate